Výmena Stikeez
@mipa79 turkey mam pre vas. vymenite aj jednu. nad vami mam napisane ktore nam chybaju.
@nikulik9 my uz mame vsetky
@tajomna21 mam sver,irsko vymenite za chorvatsko, Ba Stare Mesto.
@peeetulka84 dakujem,uz budem mat vsetky
@dolcegucci prosim vas, ake vam ostali? Dakujem
@peeetulka84 ahoj, mala by som pre teba Sweden, od teba by som chcela Czech Republik, maš záujem?
@stamperlik ahoj, mozem jasne. Pisem IP
Ahojte mam na predaj rusko,rumunsko,turecko, austria,anglicko,north ireland,portugal,ital,spaniel
@rainbow1313 Ahoj, chcela by som kúpiť 17+25 (Island a Česko). ďakujem.
@escadatt Ahoj, my máme Polsko aSvédsko, radi by sme vymenili, poprípade aj dokupili nejaké od vás...
@rainbow1313 Ahoj, mala by som záujem o: Maďarsko, Ukrajina, Taliansko, Česko, Rusko, Rakúsko, Francúzsko a Anglicko. Máš ešte tieto prosím? ďakujem pekne
@diorka uz ziadne☹
@tajomna21 ahoj, máš ešte Island a Chorvatsko?
Ahojte chybaju nam uz iba tieto rasa kupim francuzsko. Rusko. Ukrajina. Rakusko rada kupim
@lucka70 mám Rusko, máš aj na výmenu?
ahojte, potrebujem Írsko, Španielsko, Rakúsko, Belgicko, Turecko, Švédsko a Taliansko.
Na výmenu mám Poľsko 2x, Nemecko, Island 2x, Anglicko, Albánsko, Švajčiarsko 2x a Rusko 2x. Ďakujem.
@pppeeetttaaa Ahoj mám pre teba Sweden a Turkey, od teba potrebujem Albansko a island, máš záujem o výmenu?
@escadatt ahoj, ak ešte potrebuješ mám Poľsko a Nemecko. Ja by som potrebovala Írsko, Belgicko, Turecko a Taliansko.. tie 2 navyše kľudne kúpim a prípadne si od niekoho zasa ty môžeš dokúpiť posledné 2. Ďakujem
@zuzana1011 ahoj ano mam zaujem..pisem IP :D
@rainbow1313 je to este aktualne?

Predám stikeez čísla
predaj aj jednotlivo
1,2,3,4,5,6,7,9,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25
Mam aj celú seriu 25 kusov - tu iba spolu
kus 0,60,-€ + poštovné