Výmena Stikeez
Ahojte mame na výmenu: taliansko, belgicko, chorvátsko...kto by vymenil všetky spolu?
@anamor mam pre vas taliansko a belgicko ak máte záujem.
ahojte, potrebujeme. ALBANIA, IRELAND, WALES, SWITZERLAND, SPAIN, ENGLAND, ROMANIA,
a navyse mame: NORTHERN IRELAND, SLOVAKIA(2x), ICELAND, CROATIA, PORTUGAL, CZECH a POHAR 🙂
@zanika1983 ano mam zaujem, vymena alebo predaj?
Dobry den,my potrebujeme uz len POLSKO,na vymenu mame TALIANSKO 2x,FRANCUZSKO,CESKO 3x,ISLAND,RAKUSKO,POHAR,BELGICKO,ANGLICKO 2x,TURECKO,NEMECKO 3x,PORTUGALSKO,UKRAJINA,SEV.IRSKO. V pripade zaujmu predam po 0,30 centov.(tiez sme kupovali)
@adamikovalucia bohužiaľ ktorých potrebujete na výmenu nemáme, ale potrebovali by sme rakúsko a španielsko nepredáte?
@spoony ok. Mozem aj predat, napiste spravu.
Dobrý deň, chýbajú nám španielsko a rakúsko, na výmenu mám belgicko, írsko a albánsko.
Zároveň zháňam z ponorkovej série HI a Clam.
@spoony mame este tieto.
Je niekto z Trnavy?Poprosila by som Rusko na vymenu mam Rakusko,dakujem.Je to posledna figurka,co potrebujeme.Dakujem.
Maminky zo Ziliny, chyba nam Slovensko, Madarsko, Svajciarsko a Irsko. Na vymenu mame 2x Rumunsko, 2x Wales, 2x Island, 2x Rusko, 3x Belgicko, Rakusko, Anglicko, Chorvatsko, Spanielsko, Cesko a pohar. Poprosim pisat IP. Ak by ste mali na vymenu, som ochotna aj darovat 😉
Baby, nemáte niektorá naviac tú krabičku pre futbalistov ? Takú, čo by ste mohli predať ? U nás ju veľmi rýchlo vypredali.
Ahojte, niekto z KE? Nám chyba cup a mame kopu na výmenu ..
Niekto z Nr na výmenu?

Ahojte, mám na výmenu: Portugal, 2xRussia, 2xUkraine, Turkey, Switzerland, Romania, Cup
a potrebujeme: North Switzerland, Spain, England, France, Poland, Croatia, Belgium, Hungary, Wales, Sweden.
Galanta - aj osobne