Výmena Stikeez
Mame na výmenu chorvátsko...kto vymení chyba nám ešte dost, popripade aj odkúpila chýbajúce.
@skorpionica Ahoj mam to čo potrebuješ a ja bi som potrebovala walens, chorvacko a northern ireland
Potrebujem : Spain, Austria, Romania, Croatia, Cup, Belgium, Hungary, Slovakia, Switzerland, Czech r.
Na výmenu mám : France, Wales, Iceland (2x), Russia, Sweden (2X) . Ponúkam na výmenu aj stkeez z predchádzajúcich dvoch sérií (viď foto). Preferujem výmenu viacerých kusov naraz 🙂 V prípade záujmu mi napíšte IP.
Mám na výmenu írsko, poľsko, rakúsko, belgicko 2x a albánsko, zháňam rusko, českú republiku a Hi a Clam z ponorkovej série.
Chyba nam uz len Switzerland a a Ireland.
Na vymenu mam: 3x Belgium, 3x Wales, 2x Russia, Spain, England, Croatia, Romania, Austria, Iceland, Czech Republic a pohar.
Poslem aj postou. Za tych, co nam chybaju, kludne poslem aj viacerych.
baby potrebujem este belgicko ... na vymenu mam francia, spain, deutschland, romania, pohar. len BA
Máme na predaj Česko, Írsko, Francúzsko, Chorvátsko, Rakúsko 2x. cena 0,40 eur + postovné
@luciferisko18 ok. Uz mi chyba len jeden. Ale toho budem mat zajtra. Dakujem za ponuky. Ahoj
Máme na výmenu: Ukrajina, Switzerland, Portugal, Hungary, France. A potrebujeme: Cup, Northen Ireland, Germany, Austria, Wales, Slovakia, Czech Republik. Ďakujeme.
Máme na výmenu: Switzerland, Portugal, Hungary, France. A potrebujeme: Cup, Austria, Wales, Slovakia, Czech Republik. Ďakujeme.
Máme na výmenu: Switzerland, Portugal, Hungary, France. A potrebujeme: Cup, Austria, Wales, Slovakia, Czech Republik. Ďakujeme.
A ešte sme našli na výmenu Albaniu.
@skorpionica ahoj mohla by som poprosit prve tri ak su este volne? Dakujem. Mam aj kinderka nejake, mozem poslat ak chces do IP 🙂
@killfish toho prveho vlavo, cerveho polsko uz nemam. tie zvysne dve ano. napis mi ip

Ahojte mam na predaj tieto kto by potreboval mi uz mame vsetky nazbierane a tieto nam zvysili