Výmena Stikeez
@1bublinka2 ahoj mam slovensko vymenim za francuzsko a portugalsko odkupim 🙂
Mame na výmenu chorvátsko...kto vymení chyba nám ešte dost, popripade aj odkúpila chýbajúce.
Ma niekto ukrainu?mam na vymenu nemecko,severne irsko a spanielsko
@skorpionica Ahoj mam to čo potrebuješ a ja bi som potrebovala walens, chorvacko a northern ireland
@srotik11 ok napis mi spravu
mam slovensko
Potrebujem : Spain, Austria, Romania, Croatia, Cup, Belgium, Hungary, Slovakia, Switzerland, Czech r.
Na výmenu mám : France, Wales, Iceland (2x), Russia, Sweden (2X) . Ponúkam na výmenu aj stkeez z predchádzajúcich dvoch sérií (viď foto). Preferujem výmenu viacerých kusov naraz 🙂 V prípade záujmu mi napíšte IP.
@luciferisko18 a mas tych co js potrebujem? Iceland Ireland Portugal
@katka_1983 nemám iceland ostatných dvoch mám
Mám na výmenu írsko, poľsko, rakúsko, belgicko 2x a albánsko, zháňam rusko, českú republiku a Hi a Clam z ponorkovej série.
Chyba nam uz len Switzerland a a Ireland.
Na vymenu mam: 3x Belgium, 3x Wales, 2x Russia, Spain, England, Croatia, Romania, Austria, Iceland, Czech Republic a pohar.
Poslem aj postou. Za tych, co nam chybaju, kludne poslem aj viacerych.
Nema nahodou niekto na vymenu ukrainu? 🙂
baby potrebujem este belgicko ... na vymenu mam francia, spain, deutschland, romania, pohar. len BA
Máme na predaj Česko, Írsko, Francúzsko, Chorvátsko, Rakúsko 2x. cena 0,40 eur + postovné
@tamarkac kúpim: cesko,irsko,francúzsko,rakusko
@luciferisko18 ok. Uz mi chyba len jeden. Ale toho budem mat zajtra. Dakujem za ponuky. Ahoj
@skorpionica mohla by som poprosiť island,portugalsko,polsko?
Máme na výmenu: Ukrajina, Switzerland, Portugal, Hungary, France. A potrebujeme: Cup, Northen Ireland, Germany, Austria, Wales, Slovakia, Czech Republik. Ďakujeme.
@zanika1983 napíš mi IP
Máme na výmenu: Switzerland, Portugal, Hungary, France. A potrebujeme: Cup, Austria, Wales, Slovakia, Czech Republik. Ďakujeme.
Máme na výmenu: Switzerland, Portugal, Hungary, France. A potrebujeme: Cup, Austria, Wales, Slovakia, Czech Republik. Ďakujeme.
A ešte sme našli na výmenu Albaniu.
@skorpionica ahoj mohla by som poprosit prve tri ak su este volne? Dakujem. Mam aj kinderka nejake, mozem poslat ak chces do IP 🙂
@killfish toho prveho vlavo, cerveho polsko uz nemam. tie zvysne dve ano. napis mi ip
Tak potrebujeme posledne tri
Francúzsko, maďarsko, rusko
Najdu sa u niekoho?

Ahojte mam na predaj tieto kto by potreboval mi uz mame vsetky nazbierane a tieto nam zvysili