Výmena Stikeez
Dobrý večer potrebujeme postavičky spain, romania a ešte pre druhu dcerku northern ireland, spain, austria, romania, germany, slovakia, switzerland, wales, ukraine, russia a portugal... dakujem za ponuky
Potrebujem už len Hungary a na výmenu mam hocijake iba BA
@adamikovalucia ahoj tak ja ti pošlem to Portugalsko a pozerám že mne už chýba z tých čo máš už len Taliansko,tak to budeme mať na výmenu...napíš adresu do IP 🙂
@alena329 este budeme mat taketo, ale az mozno po vikende. Su u starkych rodicov. Nnic sa nehodi?
@rainbow1313
@rainbow1313 mám záujem o island a švajčiarsko odpis či máte neviem teraz čísla dakujem
vymenim/kupim: nemecko a slovensko
ponukame: turecko, chorvatsko, francuzsko
Som z ba a potrebujeme francuza, rumuna, wales, slovaka, rakusana, turka a severne irsko.
Mame na vymenu: spaniela, 2x madara, belgicana a portugalca
Ahojte: potrebujeme Maďarsko, Ukrainu, Severné Írsko a pohár. Na výmenu máme Španielsko, Island a Turecko
@zanika1983 zdravim.Mate este to chorvatsko??ja mam britaniu,turecko,nemecko,slovensko,
@7nikusik7 áno mám, mohla by som od vás turecko aj nemecko?odkúpila by som ho.
Ahojte, ponukam na vymenu Nemecko, Turecko, Ukrajinu a Portugalsko. Potrebujem Anglicko, Svajciarsko, Island, Svedsko, Taliansko, Cesko a pohar. Dakujem
@nika939 Ja mám Taliansko a potrebovala by som Nemecko,
Ahojte ešte mám na výmenu:Španielsko,Austrália,Rumunsko,Albánsko a mne chýba už len Ukrajina,Irsko.. 🙂
@alena329 Mám Irsko a Ukrajinu a potrebujem Španielsko
@scaramelka Ahoj,dobre tak mi napíš adresu a cenu za toho druhého do IP,prajem pekný deň 🙂

@marcela_mate nic z toho :( prepacte ano bola prva.