Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

@zuzkav28 Super, tak vymeníme. Píšem adresu do IP, aj Teba poprosím. 🙂
@rainbow1313 zdravím, neviem podľa čísel, nejak si ich neviem zapamätať, ale napriek tomu že sme zbierať nechceli, tak nám chýba už len Anglicko - to je tuším 3ka a Ukraina a Portugalsko. Máte ich ešte? Ak ano, kúpila by som ich dcérke. Ďakujem za odpoveď.
Ahojte mám na predaj:Poľsko,Rakúsko a mne treba Taliansko... 😎
zostava nam na vymenu 1xMadarsko a 1x Rumunsko.... potrebujeme este Polsko, Rakusko, Nemecko, Pohar, Svajciarsko, Wales, Ukrainu, Irsko a Svedsko... nieco z toho.... 🙂
Ahojte máme navyše ENGLAND,CROATIA, ALBANIA. Potrebujeme AUSTRIA, ROMANIA, POHÁR, HUNGARY, SLOVAKIA, TURKEY, IRELAND
Mám na predaj 2x island, wales, rakúsko, francúzsko. cena za kus 0,40 eur
@janina7911 ahoj, potrebujeme uz len Polsko, mame navyse Austriu- moze byt?
Mám na predaj skoro celú zbierku- 23 ks, chýba len Slovák a Čech. Cena spolu 10e. Niektorých máme aj dvojmo, tak sa pýtajte aj na konkrétnych. Cena 0,45 e/ks.
Ahojte....potrebujeme Rumunsko, Ukrajinu, Severne Irsko.....mame na vymenu wales,nemecko,chorvátsko,island.
@zanika1983 Rumunsko za Nemecko?
Ponukam Taliansko, Turecko, Severne Irsko, Chorvatsko, Ukrajina. 0.49EUR za kus plus postovne.
@miruskaa17 Ahoj, mám záujem o pohár, je ešte voľný?
@danielllka Prepáč, ale už sme zohnali všetkých.
Mam na predaj rusko a cesko...
@rainbow1313 ahoj kupila by som 4,11 ,12,21,24. Mate este vsetkych ? dakujem
Kto ma na vymenu ci predaj francuzsko, belgicko,madarsko,rusko a taliansko? idealne vsetkych naraz ? ja mam na vymenu 2xnemecko, 2xirsko,2xrumunsko.
@cicuska2323 Portugalsko asi uz budeme mat, cakam len adresu, ak by to nevyšlo, ozvem sa 🙂 zatial diky pekne ;)

@beloba ok rada, ak sa ti da poslu adresu idem o hodinu na postu, tak mozem hned poslat