Výmena Stikeez
Ahojte zostali nam este tito:
1x Poland, 1x France, 2x Ireland, 3x Northern Ireland, 1x Croatia, 1x Portugal, 2xEngland, 3x Austria, 1x Germany, Predavame za 0,40 + postovne, ak by mal niekto zaujem 🙂
Prosim ma niekto Svedsko? Mam na vymenu Rusko,Ukrajina,Rumunsko,Northen Ireland a Portugalsko. Najlepsie z Ba.
Stikeez. Baby nema nekdo na vymenu. Chybaju nam Severne Irsko, Spanielsko, Poslko, Rumunsko, Pohar, Belgicko, Wales, Albansko, Svedsko a Portugalsko. Na vymenu mame len Nemca. Budem vdacna za ktorekolvek. Dakujem
ahojte, chýbajú nám posledné 3 kusy, Austria, Turkey a Ukraine, máme nazvyš Germany, Belgium, Poland, Iceland, France, Russia a Portugal. 🙂
@skorpionica Ja by som radeji viacej ks. od niekoho. Chyba nam deset celkem. Odkial ste?
máme na výmenu švédsko,2x belgicko, 2xrusko, 2x chorvátsko a nemecko. CHýba nám anglicko, slovensko,ukrajina a taliansko.
zháňam švajčiarsko, ukrajina, švédsko, rakúsko, maďarsko na výmenu mám česko, severné írsko, rumunsko, turecko a figúrky ešte z prvej a druhej sérií ;)
@lienka1076 ahoj mam Taliansko a Anglicko na vymenu, chýba nám švédsko. Vymeníme kus za kus?
Ponúkam na vymenu 2X Irsko, 2X Island, Anglicko, Turecko, Taliansko, Rusko. Zháňam pohár, švédsko, Rakúsko, Rumunsko, švajčiarsko, Severne Irsko, Ukrajina.

@gugu pošlem Vám Slovensko za Rusko a Nemecko