Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Ahojte zostali nam este tito:
1x Poland, 1x France, 2x Ireland, 3x Northern Ireland, 1x Croatia, 1x Portugal, 2xEngland, 3x Austria, 1x Germany, Predavame za 0,40 + postovne, ak by mal niekto zaujem 🙂
Prosim ma niekto Svedsko? Mam na vymenu Rusko,Ukrajina,Rumunsko,Northen Ireland a Portugalsko. Najlepsie z Ba.
Stikeez. Baby nema nekdo na vymenu. Chybaju nam Severne Irsko, Spanielsko, Poslko, Rumunsko, Pohar, Belgicko, Wales, Albansko, Svedsko a Portugalsko. Na vymenu mame len Nemca. Budem vdacna za ktorekolvek. Dakujem
Mam na predaj kufrik Stikeez. Novy, nerozbaleny. V pripade zaujmu piste IP
Mam navyse 2 x irsko, chorvatsko a belgicko ak by bol zaujem darujem
ahojte. chybaju nam wales a ireland. na vymenu mam niekolkych,vratane pohara
Mam:
Hungary
Northern Ireland
Czech republic
Belgium
Sweden
@skorpionica Dobrý deň, my potrebujeme už len Croatia 🙂
@alenka.vyp a odkial ste?
@stepanka13 mozem ti dat belgicko
@bobulko mozem ti dat irsko
@skorpionica Z Liptovského Mikuláša
ahojte, chýbajú nám posledné 3 kusy, Austria, Turkey a Ukraine, máme nazvyš Germany, Belgium, Poland, Iceland, France, Russia a Portugal. 🙂
@skorpionica Ja by som radeji viacej ks. od niekoho. Chyba nam deset celkem. Odkial ste?
Mame na vymenu
@mipa79 jy máme švédsko a chýba nám ukrajina. dalo by sa vymeniť?
máme na výmenu švédsko,2x belgicko, 2xrusko, 2x chorvátsko a nemecko. CHýba nám anglicko, slovensko,ukrajina a taliansko.
zháňam švajčiarsko, ukrajina, švédsko, rakúsko, maďarsko na výmenu mám česko, severné írsko, rumunsko, turecko a figúrky ešte z prvej a druhej sérií ;)
@lienka1076 ahoj mam Taliansko a Anglicko na vymenu, chýba nám švédsko. Vymeníme kus za kus?
Ponúkam na vymenu 2X Irsko, 2X Island, Anglicko, Turecko, Taliansko, Rusko. Zháňam pohár, švédsko, Rakúsko, Rumunsko, švajčiarsko, Severne Irsko, Ukrajina.
Zháňam severne Írsko, Taliansko, Rusko a Poľsko na vymenu máme vela
Ponukame Rumunsko, Turecko. A zhaname Nemecko a Severne Irsko.

@gugu pošlem Vám Slovensko za Rusko a Nemecko