Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

@lilliamanda mam maggi pisem spravu
chýba nám: YIP YAP,SALLY,EMMA,POM,TOMMY, na výmenu máme: JIM,IEKS,IVAN,PER,SEPP,NOM NOM,VINZ,MAGGY
Dobrý den potrebujem Seppa ,Blues,Emma, na výmenu mám veľa.
@ela61 mate to este kde sa zbieraju skitezz to je 1 seria
@macka012345 čo potrebuješ?
@ela61 skitees z novej serie a mas neakych
@macka012345 žiaľ nemám 🙂 dnes sme dostali prvého 🙂 veľmi do Lidla nechodíme a kupovať za 0,50€ nemám v pláne 🙂
mam na vymenu baklazan
@katkaadominik ospravedlnujem sa nevedela som odpisat mam este Per, Ivan, P.A. keby bol zaujem na vymenu 🙂
Este teda dokopy mame na vymenu 2x P.A., 1x Jim, 2x Per,2x Blues a 1x Ivan. Potrebovala by som: Uluf, Melo, Super-Bell, Emma, Ellie Evie&Eddie,Mipo a Tommy.
Dakujeme 🙂
@rainbow1313 draho predavate
@gabina84 dobrý deň, z mojej strany je to ešte aktuálne. Môžem poprosiť adresu do IP
máme na výmenu poprípade predaj: 2x P.A., 2x YIP - YAP, 2x MELO, 2x EMMA, 4x MAGGY, 2x IEKS, 1x OLAS, 2x IVAN, 1x LORUS, 1x TOMMY
@nanuska256 po kolko predas melon a ieks mi mame len baklazan
máme na výmenu poprípade predaj: 2x P.A., 2x YIP - YAP, 2x MELO, 2x EMMA, 4x MAGGY, 2x IEKS, 1x OLAS, 2x IVAN, 1x LORUS, 1x TOMMY
potrebujeme : 2x VINZ, 1x BLITZ, 1x BLUES, 1x MIPO, ďakujeme
@nanuska256 mi mame len na vymenu smoob
@lovelly26 pisem spravu
mne chybaju tieto cisla 1,5,6,9,18,23
na vymenu mam 13
Ahojte.potrebujeme super-bell,maggy,mipo.
Na výmenu máme Jim,olas,Ivan,melo,per,ieks.Ponuknite prosím.Dakujem
@nanuska256 mala by som Blues ale viac by som od teba potrebovala, píšem správu
ahojte zienky,mam zaujem o kupu,najlepsie od jednej mamicky co najviacej kusov, ale za prijatelnu cenu, nie 0,70 za ks,dakujem🙂 PS: ak by bol aj kufrik super🙂
@nanuska256 ahoj, mám záujem o melo, maggy, ieks, lorus. Vymením, prípadne kúpim. Prosím ťa, ak je to aktuálne, pošli mi IP
ahojte, mam na vymenu 2x Blues a Sepp, a potrebujeme Blitz, P.A., Sepp, ,Ivan, Melo, Smoob, Sally, Vinz, Olas, Tommy poprípade aj kupim
@editas22 dobrý, potrebujem Sepp, poslala by som P.A píšem adresu do IP

Ahojte
Hľadám - Maggy , Ellie Evie a Eddie , Tommy
Na výmenu mám - Melo ,Uluf, Smoob , Vinz ,Ivan , Jim ,Sepp