Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

@snurky zobrala by som blitza a pre vas by dom mala viac kusov
zháňam BLITZA, na výmenu mám veľa iných, ďakujeme
@nanuska256 mam ho ak mas Emmu 🙂 diky
Kto je tu z KE?
Ahojte,
chýba nám hrozno Ellie, Evie &Eddie, melón Melo, hruška Per, pomaranč Ivan, brokolica Vinz, mrkva Jim, paprika Super-Bell a cibuľa Nom-Nom.
Na výmenu máme jahodu Emmu, čerešne Yip-Yap, ananás P.A., čučoriedky Blues, jablko Pom, rajčinu Tomy, petržlen Uluf, šalát Sally a baklažán Smoob. Ďakujeme 🙂
ahojte ak ma niekto na predaj,prosim ponuknite mi,najlepsie viac kusov naraz,dakujem 👍
ahojte, kupim za 0,50 kus Blitz, Sepp, ,Ivan, Smoob, Sally, Vinz, Olas, Tommy , dakujem
Ahojte, chybaju nam
MELO melon
MIPO kiwi
IEKS citron
Elie&E&E 2x hrozno
LORUS zemiak
na vymenu mame mrkvu Jim, baklazan Smoob, papriku Super bell.
@editas22 mala by som na predaj blitz, Depp, Sally, a Olas. Mate zaujem?
Potrebujem: Uluf,Super - Bel,Sally,Pom,Lorus
Na výmenu: 2xBlitz, 3x Ivan, 2x Yip-Yap, 3x P.A. Nom Nom, Meggy, 2x Vinz, Blues
kupim stikeez Blitz, Leks, Melo, Superbell, Sally, Pom, Vinz, Lorus, Blues, Ellie&E&E
alebo mam na vymenu Ivan, Yip-Yap a Uluf
Kupim za rozumnu cenu tieto stikeez: blitz, jim, super-bell, smoob, maggy, pom, vinz, ellie-evie-eddie.
Ahojte,
potrebujeme: 5, 14,15,16,19
ponúkame: 2x2ks, 4x2ks, 7, 8, 11, 18, 20, 24
Takze my mame navyse este 1x maggy, 1x nom. Chyba nam banan Sepp, jahoda Emma, hrozno Ellie, zemiak Lorus, salat Sally a paprika Super bell
Hladam super bell a emma, na vymenu mam sepp 4x, tommy 2x, mipo, uluf, per, melo
Takze mame na vymenu 3xPer, 2xBlues, 1x Olas, 1x Sally, 2x P.A., 1x Jim a 1x Maggy. Potrebujeme: Melo, Super-Bell, Emma, Mipo, Tommy a E E &E 🙂 ... Dakujeme

Stracam sa tu kocky🙄
Mam navyse tieto