Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

Mam na predaj 0,40€ / ks : SALLY, MELO, NOM-NOM, LORUS, MAGGY, SUPER-BEL, VINZ, EMMA, P.A., IEKS, BLITZ, OLAS, SMOOB, TOMMY, BLUES, ULUF, PER, POM, YIP-YAP, IVAN
Potrebujem ešte banán, ananás, hrozno,čerešne, paradajku,baklažán, uhorku. Na výmenu mám tekvicu, jahodu,papriku 2x,melón,hruska2x,petržlen. Iba osobná výmena,Bratislava. ĎAKUJEM
Potrebujeme uz len baklazan!!!
Na vymenu ananas, cucoriedky a brokolica..
Nejako som to prkombinovala s nákupmi a teraz mám neviac na predaj: uhorka-3x,petržlen- 3x,mrkva, pomaranč, cibula -2x,paprika -2x, mango, jahoda, brokolica,zemiak -2x,hrozno -3x,tekvica-2x ,paradajka.
ponukam na predaj Smoob, Tommy a 2xBlues
Ahojte, potrebujem 3.P.A.-ananás, 11.SUPER BELL-paprika, 17.POM-jablko, na výmenu mám : 4. JIM-mrkva, 5. SEPP-banán 2x, 6. IEKS-citron , 7. IVAN-pomaranč 2x, 8.NOM-NOM- cvikla 2x, 13. SMOOB-baklažán
Ahojte, potrebujeme banan a rajcinu. Na vymenu mam citron, cibulu, cucoriedky, uhorku, tekvicu, kiwi, brokolicu, mango a hrozno.
POM,P.A.,BLUES,SMOOB,VINZ....na predaj...0,40€
Ahojte. Chybaju nam Blitz,ieks,nom-nom,superbell,maggy,sally,pom,vinz,olas,mipo a na vymenu mame per,melo a emma ....popripade odkupim.dakujem
Mam na predaj 0,40€ / ks : SALLY, MELO, NOM-NOM, LORUS, MAGGY, SUPER-BEL, VINZ, EMMA, IEKS, BLITZ, OLAS, TOMMY, ULUF, PER, IVAN

@andrejta mam cucoriedku 😉 potrebujeme hrozno a citron 😉