Výmena Stikeez
Ahojte, mam na vymenu Frankey, Puff_puff, Cheez a Orby. Menim za Puffy, Kittie, Bunny, Cow, Loggy, Guiny, Giry Joe, Hip Hipp. Najlepsie BA.
Mam 6 len neviem akych a darujem ich ak by niekto chcel
🙂
Mám 7 nerozbalených + ružového sloníka a mačičku. Vymením za poštovné a "vecičky" pre detičky v nemocnici.
Ahojte mame na výmenu kacicu, ovcu,zajaca, macku, cheezz, fido, chrompy, zaba, frankey, sharky, prasa, potrebovali by sme Igor a dolfy, ak niekto ma napisete dakujem
Ahojte,
zhaname- GIRY-JOE a GLOO-GLOO, COW a HIP-HIP a na vymenu mame ELY, DOPLHY a PUF-PUF. Vymena osobne BA
Máme na výmenu: 2x Puffy, 1x Igor a vymeníme napr. za Sharky, Hip-Hip, Bunny, Guinny
Mile Maminky,nenajde sa tu prosim nejaka maminka z Dolneho Kubina,co by pomenila so mnou tieto postavicky?Dakujem
🙂 to sama neviem ale uz su slubene
Ahojte, my potrebujeme Snaky a Papsy a mame: 4x Fido, Froggy, Cow, Igora, Guinny, Hip-hip, Cheezz...
o.k. 😵
Ahojte. Máme na výmenu:
MOODY, FRANKEY, CHOMPY, FIDO, DOLFY, GIRY JOE, FROGGY,
potrebujeme: SNAKY, LOGGY, GLOO-GLOO, ELY,
Ahoj chýba nám už len PIGGY nemá niekto na výmenu? Mám viac figurok v ponuke.
ahojte..zhaname taku sovicku s jednym okom zelenu a mame dve rybky cierne a dve modre a tiez dve zelene priserky s troma zubkami.. kde najde aj ich nazvy ?
sovicka je orby cierna rybka je sharky a modra dolfy zelena priserka je chompy
@nikuskaa45 dakujeeem 🙂 je to niekde v tej knizocke co mame prilozenu v hre?
to netusim ja ich viem naspamat 🙂
@fleuerette Vymením Guinnyho za Snakyho Ďakujem

@davidko3 mala by som pre vas ely a piggy... za hrošika a tučniaka. A kačičku by som kupila od vás ak predávate