Výmena Stikeez
@kivinecka oki, a mate teda este tie tri, kotre som chcela? za kolko by ste mi ich predali? dakujem
maminky,
potrebujeme zirafu, bunny, guinny a igor, nemate niekto?
vymenim za:
ovecku, kittie, puff-puff, papsy, moody, ely, hip-hip, snaky, cheezz
Ahojte, mame navyse Froggy, Loggy, Sharky, Bunny, Orby, Cheezz.
Potrebujeme Giry Joe, HipHip, Piggy, Cow, Papsy, Puffy, Moody, Chompy, Frankey, PuffPuff, Snaky.
Trencin
Ahojte,
potrebujeme FIDO, COW, GLOO-GLOO, IGOR a HIP-HIP, na vymenu mame : ELY, LOGGY, SNAKY a mozno budu aj CHOMPY a MOODY ( ak dorazia🙂) Vymena osobne BA
Ahoj, na výmenu mám bunny a gloo gloo a chýba nám chompy, cow a giry joe, vymení nám niekto? dakujeeem
@arnost12345 mam na výmenu ORBY, GLOO-GLOO potrebujem ELY, DOLFY, PAPSY,PUFF,FRANKEY
@nikinkals len ja zabku nemám...ja ju tiež potrebujem a ešte aj mačku a hrocha 😉
@matusko1111 ahoj potrebujem uz len tu ciernu macku FIDO a mala by som pre teba korytnacku LOGGY a zabku FROGY.ak moze byt posli mi do IP adresu aby sme sa dohodli
ahojte, máme ešte navyše snaky, fido a cow, nám chýba ešte veľa, potrebujeme frankey, cheezz, orby, igor, puffy, piggy, loggy, guinny, dolfy, ely,hip hip, froggy ak má niekto niečo z toho rada vymením 🙂
Zdravim.Nam chybaju c.3,5,7,10,11,13,15,16,18,24 a na vymenu mame 6,9,19,20.Kto ma a vymeni?Prosim IP.Vdaka

Ahojte!!! Potrebovali by sme Chompy a Igor...Màme Snaky,Frankey,Puff-puff,Fido, Papsy,Cow,Piggy,Guinny....