Výmena Stikeez
@kivinecka oki, a mate teda este tie tri, kotre som chcela? za kolko by ste mi ich predali? dakujem
maminky,
potrebujeme zirafu, bunny, guinny a igor, nemate niekto?
vymenim za:
ovecku, kittie, puff-puff, papsy, moody, ely, hip-hip, snaky, cheezz
Maminy nám chýba ešte vela,aj niektorá predávate?za rozumnú cenu,kúpim viac 😉
Ahojte, mame navyse Froggy, Loggy, Sharky, Bunny, Orby, Cheezz.
Potrebujeme Giry Joe, HipHip, Piggy, Cow, Papsy, Puffy, Moody, Chompy, Frankey, PuffPuff, Snaky.
Trencin
ahojte, mam este par panacikov navyse. Ak mate zaujem, poslite mi email.
Ahojte,mam navyse Orby a Chompy...vymenim za Froggy, Cheez a Frankey 🙂
Ahojte,
potrebujeme FIDO, COW, GLOO-GLOO, IGOR a HIP-HIP, na vymenu mame : ELY, LOGGY, SNAKY a mozno budu aj CHOMPY a MOODY ( ak dorazia🙂) Vymena osobne BA
Ahoj, na výmenu mám bunny a gloo gloo a chýba nám chompy, cow a giry joe, vymení nám niekto? dakujeeem
@arnost12345 mam na výmenu ORBY, GLOO-GLOO potrebujem ELY, DOLFY, PAPSY,PUFF,FRANKEY
@nikinkals len ja zabku nemám...ja ju tiež potrebujem a ešte aj mačku a hrocha 😉
@matusko1111 ahoj potrebujem uz len tu ciernu macku FIDO a mala by som pre teba korytnacku LOGGY a zabku FROGY.ak moze byt posli mi do IP adresu aby sme sa dohodli
@beruska1515 este raz dakujeme 🙂
nie je zaco 🙂
Mam 12 kusov ... nove nerozbalene ...
Už iba snaky. Kto predá alebo vymení 🙂 .
ahojte, máme ešte navyše snaky, fido a cow, nám chýba ešte veľa, potrebujeme frankey, cheezz, orby, igor, puffy, piggy, loggy, guinny, dolfy, ely,hip hip, froggy ak má niekto niečo z toho rada vymením 🙂
Zdravim.Nam chybaju c.3,5,7,10,11,13,15,16,18,24 a na vymenu mame 6,9,19,20.Kto ma a vymeni?Prosim IP.Vdaka
Niekto z Trencina na osobnu vxmenu?
@michaela8561 Máme dosť z toho čo potrebujete. Len nám chýba 2 -ka snaky

Ahojte!!! Potrebovali by sme Chompy a Igor...Màme Snaky,Frankey,Puff-puff,Fido, Papsy,Cow,Piggy,Guinny....