Výmena Stikeez
@lindafilip Áno vymenila
Ahojte mame na vymenu MOODY 2x, GUINNY 2x, GLO GLO, IGOR, SHARKY
a chyba nam SNAKY, FRANKEY, FIDO, KITTIE, BUNNY, PAPSY, COW, PIGGY, LOGGY, DOLFY, GIRY JOE, HIP HIP,FROGY
Ahojte
My máme navyše : Puff-Puff , Moody , Frankey , Fido a Guinny
Potrebujeme : Sharky , Bunny , Papsy , Cheezz , Piggy a Dolfy
@roskovaevka máme cheezz, frankey, chompy, snaky, ely, loggy a ma mi prist hory joe a moody. Vymeníme niečo za prasiatko?
@davasama Ahoj, vedela by som vam poslat Fido a Giry Joe a my by sme mali zaujem o Moody a Gloo-gloo. Vedeli by sme si to postou vymenit? Vdaka🙂
Ahojte, mame este na vymenu 2x Guinny. Co by ste za nich ponukli? Nam este vela chyba. Dik
Ahojte, kto by mal záujem o výmenu?
PONÚKAM: ovečku Puffy, delfína Dolfy a Chezz
POTREBUJEME: psa Fida, ovečku Ely, žraloka Sharkyho, kačku Papsy a žabu Frogy.
Aj osobne, som z BN, alebo poštou..
Na výmenu máme : IGOR, Guinny 2x, Chompy, Moody, Fido
Potrebujeme : Frankey, Puff-Puff, Loggy, Sharky, Gloo-Gloo, Giry-Joe, Hip-Hip, Froggy.
Vymeníme najlepšie aspoň po 2 kusy poštou, nech to nemusím posielať po jednom. Ďakujeme 🙂
Možme si vymenit gloo-gloo a sharky za piggy a froggy. 😎
Zdravím, potrebovala by som Puff-Puff, Puffy Gloo-gloo a Papsy, na výmenu ponúkam froggyho, bunny, dolphy, cheezz a snaky.
@kajusa83 ahoj!Fida pošleme,len my by sme potrebovali aj korytnačku aj žabku...ako to dorovnáme?ďakujem!!!jana
naša adresa je jana krajčí,Jasová 357,941 34 Jasová
Mam na vymenu
@kaktusik007 Ahoj, chýba nám už len tučniačik, aké by bolo treba vám, či by sa dalo dohodnúť. ďakujem
@hviezdickaa28 v podstate akekolvek, my nezbierame do kufrika, ale mali sa s tym radi hraju... Netusim ako sa tieto priserky volaju 🙂
Viem ze nemame zraloka, kacicku, zirafku, hrocha... Ake dalsie, neviem ;)
máme navyše Fly, Cheezz, Giry Joe, Hip-Hip, Cow, Froggy a Sharky. Potrebujeme Snaky, Bunny, Moody a Gloo Gloo.
ahojte...nenašiel by sa niekto, čo by daroval nejaké potvorky stikeez? Mám len pár od kamarátky a do lidlu takmer nechodím. Stačili by 2 - 3 čo by potešili 🙂 Ďakujem
Chýba už len Snaky

@lilliamanda vymenim vam igora za moody