Výmena Stikeez
máme froggy
potrebujeme kittie hip-hip bunny cheezz frankey igor chompy cow fido ely
@zuzka28022 ahoj, ja by som potrebovala orby, frankey, dolfy, mala by som kitie,cow a glo-glo. 🙂
chybaju nam chompy a igor. mame na vymenu snaky, puffy, kitie, piggy, guinny a froggy
najlepsie Trencin a okolie
@nikuskaa45 celú sadu by ste predali za kolko?
nema niekto nahodou postavicky moody, frankey, cheezz, puffy, bunny a hip-hip? mam na vymenu FIDA, KITTIE, PIGGY, FROGGY,IGOR,CHOMPY,SHARKY, SNAKY a LOGGY 🙂
ahojte, potrebovala by som cheezz,puffy,loggy,hip-hip, froggy, mám na výmenu snaky,fido,papsy, bunny, guinny a cow
nemá prosím niekto navyše zberateľské vrecúško alebo ten kufrík so spoločenskou hrou? zhánam malému, ale u nas v LIDL už nemajú a ani mať nebudú...malý je dosť smutný z toho...rada kúpim.... 😒
@marianne35 ahoj potrebujem fida,sharky mam na vymenu moody, puffy
Ja mam 3x Snaky na vymenu.
@hanelka1 pisem vam IP 🙂
@marianne35 oki cakaaaam
@zlte_kuriatko ja mam zirafku zltu a levika ruzoveho mate?
Ahojte.Nema niekto naviac zberatelske vrecusko?
mate niekto na vymenu GIRY JOE? ponukame fido, loggy....
Ahojte 😉
potrebujeme: FIDO
na výmenu: SNAKY
+ strieborné kartičky 32 a 144 + kopec obyčajných kartičiek
...a ak by sa našla dobrá víla a kúpila nám album na postavičky, urobila by radosť🙂...
ahojte, my potrebujeme delfina, tucniaka, zelene oko a prasiatko
na vymenu mame: igor, krava, ovca, snaky, chompy, macicka, slon
Ahojte, ak mate na podarovanie, pripadne na predaj za rozumnu cenu, kupim tieto stikeez: Snaky, Frankey, Cheez, Igor, Fido, Puffy, Kittie, Papsy, Cow, Loggy, Sharky, Gloo-gloo, Guinny, Ely, Giry Joe, Froggy. Vdaka. 🙂
Maminky stale hladam potrebujeme 2*hip-hip a 2*ruzoveho slonika. Na vymenu Fido,Loggy a Igor. Popripadne odkupim za rozumnu cenu. Dakujem
Dobrý deň,
ak máte niekto záujem o výmenu figúrok stikeez z Lidlu, dajte nám, prosím, vedieť.
Osobné stretnutie, ideálne v Bohdanovciach nad Trnavou alebo v Trnave. Na výmenu máme stikeez, ktoré sú na fotografii. Nám chýba žralok Sharky, kravička Cow a tri tmavofialové príšerky - Moody,Chezz a Frankey.
Ďakujeme
0903 762 827 drevenysvet@drevenysvet.sk
Ahojte, potrebujem ORBY a ponukam na vymenu hip hip, franky, fido, snaky

@kikina1851 Ahoj ,na výmenu,potrebujeme ešte Bunnyho-zajačika..