Výmena Stikeez
@lilliamanda akosi mi neukazuje tvoju adresu. môžeš mi poslať na email? kikuska1986@centrum.sk Ďakujem
@kikuska00987 Poslala som
@lilliamanda ,super mám to a Ty máš moju adresu? Zajtra Ti pošlem. Stačí obyčajne alebo dobierkou?
@kikuska00987 Stačí obyčajne a áno mám tvoju adresu
@lilliamanda ok teším sa
@kamila84 pisala so ip
@nikuskaa45
ahoj potrebovala by som gloo gloo . na vymenu mame :
piggy, Ely, Hoodz, puff puff, orby, guiny...
Prosim ak mate orbyho,prasiatko alebo igora na darovanie napiste mi pls dakujem
Ahojte, Vymenim 2 psikou, za hocico okrem praciatka, ovecky, zelenej priserky 🙂 , modreho hrosika.
mám na výmenu Chompy a Snaky ,alebo strieborné disney kartičky 59, 170-2x a potrebujem Igor,Cheezz,Giry Joe, Hip Hip, Froggy, Piggy a Loggy prípadne kúpim za rozumnú cenu
KOčky, prosím, chýba nám posledná postavička Froggy. Aj osobná výmena v Petržalke ak sa dá. Na výmenu mám viac postavičiek.
@nikuskaa45 za koľko predáš GLOO-GLOO?
Ahojte potrebujeme: sharky,kittie,moody,quinny,cheezz,frankey,puff-puff,giry-joe,puffy,fido,ely
máme na výmenu: loggy,cow2x,igor,froggy
Ahojte, mám na výmenu: Hip Hip, Gloo Gloo, Cheezz, Giry Joe a Papsy. Potrebovali by sme ešte Igor a Ely. Vymeníme alebo kúpime 😉 . Ak osobne, tak okolie BS.
@simasima vymeníš GLOO-GLOO za Igora?
@julinka2406 mam pre vas zabku a snakyho 🙂 potrebujem cheeza a zajacika 🙂
@z.k vymeníme si ja potrebujem froogy,loggy, cow a tebe dám puf.
-puf,sharky,fido
@kikuska00987 jasné môžme budem rada píšem IP
Ahoj, potrebujeme len hip hip. Na výmenu mame Igor, Frankey,,Puf puf. Píšte prosim do Posty
Ahojte ostali nam: frankey, chompy, orby, cheezz, igor, puff-puff osobne Ba
mám na výmenu Chompy a Snaky ,alebo strieborné disney kartičky 59, 170-2x a potrebujem Igor,Giry Joe, Froggy, Piggy a Loggy prípadne kúpim za rozumnú cenu
ahojte potrebujem cow, kitte, snaky kto ma mam aj nejake na vymenu. dakujem
@monika1272 mam zaujem o snaky aj kupim
@oskarik mam zaujem o snaky a pre vas franky,
@mishka9999 a máte pre mňa na výmenu ?
Aktuálne na výmenu: HipHip, Cheezz, Giry Joe, Papsy. potrebujem Sharky, Ely a Guinny 😅

Ahojte potrebovali by sme : Bunny a Piggy
Na výmenu máme : Moody , Guinny , Cheezz , Puff-Puff , Fido , Puffy a Ely