Výmena Stikeez
@alex31
odkial ste
Kamaratka ma k dispozicii tieto figurky: loggy,froggy 2ks,chompy,kittie,cow.
KTO MA NA VYMENU POTREBUJEME IGOR, COW, ELY , NAPISEM DO IP KTORE MAME NAVYSE
mám na výmenu Chompy a Snaky ,alebo strieborné disney kartičky 59, 170-2x a potrebujem Froggy, prípadne kúpim za rozumnú cenu
Ahojte potrebovali by sme : Piggy
Na výmenu máme : Moody , Guinny , Cheezz , Puffy a Ely
Zdravim.Na vymenu mame guinny, fido, dolfy, cheezz a potrebujeme frankey, hip hip, piggy, papsy, puffy,orby, chompy.kto ma a vymeni?Prosim IP.Vdaka
@alzbetinocka
ahoj
mala by som zaujem o tu zltu rybku, zabku, toho fialoveho vedla zabky a zajaca.
posli mi pls info aj o uhradach.... posles to postou ?
Ci sa da aj osobne odkial si ?
Ahojte, potrebujeme posledne figurky a to Orby, gloo-gloo, hip-hip, na vymenu mame viac, ozvite sa co potrebujete
Ahojte,najde sa tu prosim maminka z Dolneho Kubina,Trencina,ktora uz ma vsetky a darovala by nam tie zvysne?Alebo popripade povymienala...este nam par chyba :(,Krasne dakujem a verim,ze sa taka osobka najde
Ahoj dievčatá.
Potrebovali by sme snaky, orby, fido a froggy.
Máme zajaca, kravu, ovcu, hrocha, žirafu, slona, žltú rybku a toho prvého moodyho (ježka?) a tiež igora, ale má ošúchanú tvár - tak toho len ak by niekto chcel aj s touto vadou.
Najlepšie BA a od pondelka môže byť aj Poprad - to viem osobne alebo aj poštou.
Ahojte,je tu niekto z nr?mame tych pandrlakov na vymenu 😎
@radeli
Zatial su rezerve
zháňam prasiatko a na výmenu máme toho viac než dosť. Ale len osobne Bratislava - Ružinov, mesto alebo petržalka. Dakujem
ahoj tak nam uz zostalo na predaj len toto, ak ma niekto zaujm piste IP
MACKA, IGOR, SNAKY, CHOMPY, OVCA ,poslem postou alebo odber v BA
@miska35 my mame prasiatko na vymenu a potrebovali by sme niektore z tychto: hipp-hipp, moody, papsy, frankey, gloo-gloo ... a sme ba -stare mesto
Máme na výmenu: MOODY, CHEEZZ, PAPSY, FROGGY, COW, BUNNY, PUFFY, GIRY JOE
Potrebujeme už len ELY, LOGGY - 2x
Vymením !! Chýba nám cheez,cow,fido Máme navyše sharky,frogy,orby,chompy,gloo-gloo,papsy,snaky.....
@zizula17 ahoj máme prasiatko vymeníme za frankyho a girys joe, bolo by to možné?
Potrebujem stikeez Orby, Puffy, Kittie, Piggy, Loggy, Dolfy, Giry - Joe. Ak niekto má, prosím ozvite sa.
Ahojtr ostali nam orby,chezz, chompy, frankey,igor, puff-puff
Osobne Ba
Mame navyse Chompy a tucniaka, chyba nam ich vela, tak sa ozvite 🙂
mám na výmenu Chompy a Snaky ,alebo strieborné disney kartičky 59, 170-2x a potrebujem Igor,Froggy,Giry Joe, Loggy a Piggy, prípadne kúpim za rozumnú cenu
Je tu nejaka mamina z Ba-Petržalky na výmenu? máme navyše: 2x cow, orby, loggy, fido,papsy, piggy
Potrebujeme:Moody, puff-puff, cheezz, igor, bunny, hip-hip, froggy
@smolinka12 jasne, nemate nahodou aj zabku? Ked nie tak poslem frankeyho alebo zirafu?
ahojte mam na vymenu PUFFY-2X,SNAKY-3X,FRANKEY -1X,ELY-1X,ORBY-1X,CHOMPY-1X,HIP HIP-1X a potrebujem PAPSY-2x,PIGGY-2x,SHARKY-1x,GUINNY-1x

potrebujeme kittie,dolfy,ely,giry joe Prosím ponúknite, som ochotná za ne zaplatiť....ja mám ešte chompy,puff-puff,froggy