Výmena Stikeez
Ahoj, este stale fungujete ako burza? My tiez velmi nemame na vymenu ale kupili by sme za par centikov. Susede chybaju 3 a nam mozno viac. Sme z Banskej Bystrici.
Ozaj a v BB a okolí sa už nedajú zohnať kufríky. Nemá niekto dva na predaj?
@ivanabarlik a nemáte niečo z týchto Igor,Froggy,Giry Joe, Loggy a Piggy, ja mám Snaky a Chompy a som z BB
ahojte, ma niekto chompy, igor, papsy a giry joe? mam na vymenu 2xquinny, 2x kitty, 2x frankey, ovcu, zabku hrocha, prosim, v nasom lidli sa im uz minuli a len tieto nam chybaju, dakujeme
a este by som poprosila, nejaku dobru dusu, dcera niekde zapotrosila navod ako sa to hra, keby niekto mi to mohol poslat email poslem do ip dakujem 🙂
Potrebujem stikeez Orby, Piggy, Loggy, Dolfy, Giry-Joe. Mám na výmenu Puff-Puff alebo vymením za
kartičky Tesco.
@luciao2 mám chompy potrebujem žabku
mam nejake stickeez na predaj 0,5e. piste do ip, dakujem.
Ahojte mame 2x moody 1x cheezz 3x frankey 3x piggy 1x puffy 1x chompy .... Potrebujeme sharky, giry joe, igor, fido, eli .... Zhaname aj hru, vrecusko a album.
mam dost stickeez na predaj 30 centov kus
Má prosím niekto Sharky a Guinny? Na výmenu máme ešte Cheezz, Giry Joe 2x, Papsy 😉
Mame na vymenu 1xKITTIE, 1xFRANKEY, 2XPUFFY, 1XSHARKY, 1XSNAKY, 2XGLOO-GLOO, 3XCHOMPY. Potrebujeme ORBY, COW a FROGGY. Vymena v Martine mozna.
@monika1272 ake hladate
Hľadáme Sharkyho, na výmenu Cheezz a Giry Joe 🙂
Niekto z BA na vymenu stikeezz?
@smolinka12 vymenim prasiatko za zirafu ... Som zo ZA
@zizula17 ahoj máme prasiatko i žabku, boli sme v Lidli a máme už aj žirafu aj frankyho ale stále nám chýba: orby, papsy a hip-hip. nemáš s týchto na výmenu?

Ahojte, potrebovali by sme čierneho psa Fida, bieleho zajaca Bunnyho a modrého delfína Dolphyho. Vymeníme napíšte čo potrebujete, máme toho dosť na výmenu 🙂