Výmena Stikeez
Kúpim cow....
Ahoj.Potrebujem Loggy mám na výmenu Chezz a Moody
sharky,papsy, igor,foggy chybaju niekomu?
ahoj nam chybaju MOODY ,SNAKY , FRANKEY , PUFF-PUFF , IGOR , FIDO , BUNNY , LOGGY , SHARKY , GLOO-GLOO, DOLFY, ELY, FROGGY ... Na vymenu mame 2x-KITTIE , PUFFY , GIRY JOE ..
Potrebujem: loggy-3x, frankey-2x, gloo-gloo-2x.
Na výmenu mám: chompy, puf-puf-2x, fido-2x, kittie, guinny-3x, dolfy-2x, ely-4x, giry joe-2x.
Najlepšie viac kusov. Prosím IP.
@lilliamanda my uz mame vsetky...
Ahoj,
máme Igor, Puff-Puff, Puffy a Fido,
potrebujeme Moody, Snaky, Chompy, Chezz, Orby, Kittie, Cow, Piggy, Loggy, Gloo-gloo, Guinny, Dolfy, Ely a Giry Joe.
Len viac kusov naraz. Ďakujem.
Potrebujeme posledné 3 kusy - Cheezz, Sharky a Giry Joe. Na výmenu máme 4x Puffy, 2x Piggy, 2x Chompy, 2x Moody, 3x Igor, 2x Frankey, 1x Puff - puff 3x Bunny, 1x Hip-hip, 1x Gloo-gloo, 1x Snaky, 1x Ely, 1x Papsy, 1x Dolfy.
pekný deň mamičky 🙂 mám na výmenu len jednu figúrku fialovu z veľkými zubami ale neviem ako sa volá bo kufrík sme už nedostali a ešte nám ich dosť chýba :( syna to dosť chytilo tak sa chcem opýtať či niekto kto už má všetky figúrky neponúka na predaj a bo daruje za poštovné 🙂 Ďakujem alebo ak sa nájde niekto komu tá fialová pomôže vymením ;)
@alzbetinocka ak môžem berem všetky. Ďakujem Elena
Kamoska aktualizuje,zostalo jej na predaj chompy, kittie,froggy ak niekto potrebuje.
@wandeirra Nám už len tento chýba a radi by sme to dozbierali Dohodneme sa nejako ?
Vymenim...chyba nám cow...máme navyše 3 x sharky,gloo-gloo,froggy,chompy,orby...
@lilliamanda dohodneme v ip...
MAM este: fido, frankey, chompy, cheezz, orby
POTREBUJEM este: sharky, cow, puffy, kitty
ma niekto? vymenime?
Ahojte,
potrebujeme : Sharky, Snaky, Papsy, Fido,
na vymenu mame : Kittie, Bunny 3x, Piggy 2x, Igor, Puffy, Dolfy, Ely.
Ma niekto,piste IP.

Ahojte mam na vymenu Giry Joe , Puffy , Igor , Snaky , Loggy Moody, Frankey a potrebujeme Glo-Gloo, Guiny , Dolfy, Ely , Hip-Hip , Froggy