Výmena Stikeez
mám ešte Snaky, Guinny a disney striebornú kartičku 170 - 2x ak by mal niekto záujem
Aktualizujem 🙂
MAM este: frankey, chompy, cheezz, orby
POTREBUJEM este: sharky, cow, puffy
Baby, pls ak by ste mali navyse, chybaju nam MOODY, SNAKY, FRANKEY,PUFF-PUFF, ORBY, PUFFY, KITTIE, COW, PIGGY, SHARKY, DOLFY, ELY, GIRY JOE, GROGGY.
My mame navyse CHOMPY,CHEEZZ,PAPSY,LOGGY, GLOO-GLOO.
dakujeme
@mami.sk Ahoj ja mam žltú rybku GLOO-GLOO 😀 😀
Potrebovala by som cow, Froggy 😀 😀
Ahojte potrebujeme ;kittie,moody,quinny,cheezz,frankey,giry-joe,puffy,ely.
máme na výmenu;cow,hip-hip,froggy,snaky,dolfy ďakujem
Ahojte. POTREBUJEME: Sharky, Kittie, Bunny, Moody, Papsy, Puff-puff, CHompy, Gloo-gloo
NA VÝMENU MÁME: 3x Hip-hip, 2x Giry joe, 2x Frankey, 2x Loggy, Piggy, Snaky, Fido
Ahojte ostali nam figurky: zabka,fido, loggy, chezz, orby, chompy, frankey, igor piste IP
Najlepsie osobme Ba
ahojte mi potrebujeme moody, giry joe, hip hip, froggy, ely, sharky, gloo gloo, piggy, puffy, orby, cheezz, franky. na vymenu mame kravicku, zajaca a tucniaka, pripadne odkupime 🙂 dakujme
Aktualizujem, mame este IGOR,PAPSY,FIDO a potrebujeme PUFFY,KITTIE,COW,ELY, FROGGY
Ahojte, potrebujeme Loggy 2x , chompy , dolfy.
Na vymenu mame : Moody, Snaky, puff -puff, orby, fido, bunny, papsy, piggy, hip-hip, cheezz.
Len osobne BA - piste IP
Aktualizacia:
MAM este: chompy, fido, igor
POTREBUJEM este: sharky
Ahojte, potrebujeme puff-puff, cheezz, kittie, sharky, dolfy. Na vymenu mame moody, frankey, 3x hip-hip, giry joe, igor, cow, puffy, 2x papsy, 3x snaky, 2x chompy, orby.
ahojte,
ponúkam NA VÝMENU: Froggy, Hip Hip, Papsy, Snaky, Orby
POTREBUJEM: Giry Joe, Cow, Fido, Bunny, Quinny
@kamila84 ....to je super 🙂 ... naopak mne sa u stalo aj to ze mi sice ponukli figurky za cenu 2e jedna !!!! ...na zamyslenie ....ale nakoniec sme vyzbierali ... vdaka kolegom a znamym mame nakoniec z niektorych este aj navyse ...chyba nam uz len posledna Froggy ... a tu sa nam akosi nedari pozhanat ... ale mozno niekto ponukne na vymenu 🙂
Nemá niekto na výmenu COW?

Potrebujeme: Snaky, Chompy, Puffy, Gloo-Gloo, Frogy
Ponukame: Puff-Puff, Igor, Papsy, Kittie, Piggy, Fido, Sharky, Orby, Bunny