Výmena Stikeez
@lenkaplenkapodprsenka potrevujed este chompy??
@stropkovcanka ahoj potrebujete este piggy?
@zuzkaamiska ahoj zohnala si uz korytnačku? Mame zvysnu ,)
ponukam celu sadu viac ip
máme na výmenu hip-hip a snaky, chýbajú nám giry joe, cow, gloo-gloo, sharky a chompy
ahojte, mam na vymenu: 4 x PUFFY, 1 x SNAKY, 1 xPAPSY a 1 x BUNNY. chybaju nam: Frankey, Chompy, Orby, Igor, Fido, Kittie, Cow, Loggy, Sharky, Guinny, Giry Joe, Hip-Hip. 🙂
@petuscha ja nepotrebujem ziadne, my mame vsetky pre nas a mam z kazdej postavicky aj po 6 navyse, takto ich nepoznam, chyba vam modry hrosik, taky ruzovy ksichtik a tucniak? mam vsetky 🙂
@amadora mam vsetky co potrebujete, ak mas zaujem tak pisni prosim 🙂
@charllotte ano presne ... a mate niekt. Aj viac ?? Ešte neterke chyba tiez tucniak hroch ten ruzovy, a macicka ruzova kravicka biela a taky fialovy s okuliarmi...
@petuscha ano mam viac, idem kuknut
@charllotte jeeej ok Ďakujem... a za co ich vymienate? Predávate ? Darujete?
@petuscha takze som ucinila hrooozne zistenie 😀 chyba aj nam ten ruzovy ksichtik a zostalo mi uz toto
@charllotte ahoj, vidim ze mate vsetkych troch ktory nam este chybaju: frankey, cow a logy...nemam teraz cas pozerat dozadu ktory chybaju vam..my mame na vymenu moody, chompy, puf puf, puffy, bunny, papsy, gloo gloo, guiny, dolfy, giry joe, frogy...potrebovala by si niektore? vymenis, po prip. predas tie ktore potrebujeme? dakujem
@vikuliatko ahoj nam chyba jedina postavicka snaky
ahojte chýba nám kitty, na výmenu máme 2xchompy, 4 x moody, 4x puffy, 2x cow, 1x bunny.
Nam chyba Cheez, Orby, a Papsy. Na vymenu mame Ely a Chompy
@charllotte tak tu nemáme ale kúpim od teba frankey, cow a logy
Mam už 11no stale mi vela chiba
Mam snakyho kupim postavicky orby puffy guinny igor a piggi
@petuscha nie 🙂
prosim vas nemaju u vas niekde este stikeez kufrik
@lilidia prosim nekupis mi ten kufrik?

Zltu rybku mame... navyse ;) ešte potrebuješ? @tina55