Výmena Stikeez
@bambulka026 posles ely, ja poslem orby?
Mohla by som poprosiť Guinnyho? 🙂
@charllotte ahoj..kúpila by son chompy
@bambulka026 ahoj máme orbyho a radi by sme chompy
Mam už 11no stale mi vela chiba
@moukuska vymenime hip hip za snaky, moze byt?
Ponukam na vymenu: 2x zajac, zlta rybka, hroch, ovečka
A potrebujem: Moody, Snaky, Cheezz, Kačička, tučniak, pes.
Mate niekto na vymenu? Vdaka!
majú ešte v Lidli tie Stikeez ?
Baby, chýba nám FRANKEY, nemáte prosím niekto? na výmenu za neho mám viac, píšte, aké by ste potrebovali
ahoj zháňam orby 🙂
@oliv10 orbiho mam 3 kusy
@kubacikus mam na predaj vsetky na foto, pozri ak mas zaujem pisni prosim
Ahojte zháňame posledný kúsok - Guinnyho.....Nemáte náhodou niekto na výmenu??? Mám množstvo iných na výmenu... 🙂 🙂
@vikuliatko ahoj potrebovali by sme tučniačika??? nemáš ešte na výmenu??
@martina05 mam tucniaka
ahoj,nevymenite niekto za karticky disney z tesca alebo domino smolkov? pripadne ake mate ceny? potrebujeme moody,snaky,puffy,loggy,guinny.
@charllotte ahojky ja vy som mala zaujem o zeleneho jednookeho orbiho,bunnyho a modreho hrosika
Mi potrebujeme snaky, franky,cheezz,orby,igor,kittie,piggy,sharky,guinny,hip hop, na vymenu mame ely,papsy,froggy,dolfy,moody,gloo-gloo,chompy dakujem za vase odpovede
@charllotte dobry den mala by son zaujem o macku,prasiatko,oko,cierny delfin, modry hroch ,igor
@michaela1307 mam pre vas moody,kacicku a potrebujem od vas hrosika
nam chyba zajacik, prasiatko, potom 3 priserky- zelena- CHOMPY, fialova FRANKY a fialova s jazykom na vymenu mame: hrocha, Snaky, rybu, zraloka, delina,zirafku
Ahoj, potrebovali by sme figúrku Frankey, chýba nám posledná. Máme Fido, Moody, Loggy, 2x Sharky kto by potreboval 😉
Ahojte. Potrebovala by som fido, puffy, cow, piggy, quinny, dolfy a hip-hip. Na výmenu máme cheezz, igor,kittie, zirafu a zabu. Prípadne tie co nám chýbajú kúpim. 🙂
@martinkamm bola som dnes, už nemajú ☹

@lilidia prosim pozri aj nam kufrik