Výmena Stikeez
@jankakonvalinka ahoj mala by som pre teba ovecku za kravicku
@michaela1307 tusim ste pisali ze Hip Hip za snakyho?
@moukuska hip hip je uz vymeneny, mame este ovecku, zajaca, zltu rybku.... Potrebujete nieco z tychto?
máme na výmenu bieleho barančeka pufy, zelenú žabu frogy, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
máme na výmenu bieleho barančeka puffy, zelenú žebu frogy, fialového chezz, a fialového frenkyho.My potrebujeme modrého hrocha, igora, delfýna dolfiho, žltú rybku , cov kravičku, čiernu mačku fido,
@michaela1307 žltú rybku potrebujeme a vy
my ponúkame žabu, barančeka, frenkyho a chezz
Ahoj, nemá niekto kufre navyše? Moc by sme prosili, ďakujem
Zháňam Igora 🙂 mám na výmenu Moody, Frankey, Cheezz, Bunny, Loggy, Papsy, Sharky, Dolfy, Ely, Giry Joe. Najradšej osobná výmena Bratislava - Staré mesto. Ďakujem.
@michaela1307 aha tak tieto mame aj my 🙂 nevadi.
Ahojte , máme len na vymenu: Sharky, Kittie, 2x Hip-hip, Chezz, Moody, 2x Papsy, Frankey a Ely.
Potrebujeme: Bunny, Guinny, Piggy a Puffy.
Sme z BA-Petržalka a stretnúť sa môžeme v niektorom obchode LIDL, vopred dakujem.
Uz nam chyba len #cow #frankey #chompy #igor. mate niekto? na vymenu len #sharky
Ahojte, kupim hip-hip 🙂
Nevedel by mi prosim niekto zohnat kufrik? Alebo nema niekto nazvys? Uz ho nemozem zohnat nikde ☹ dakujem krasne
Ahojte potrebujeme hip - hip, moody
a na vymenu za ne mam ovecku, kravicku a pinguiho
prosim len vymena do IP...dakujem
Potrebujeme guinny a frankey
Na vymenu froggy,ely,dolfy,gloo-gloo,moody,chompy
Ahojte 🙂 zhanam uz len Guinnyho.. Mate niekto na vymenu prosim?
@charllotte my potrebujeme hrošíka - a vy ?Máme ovečku, žabku , frankey, cheezz
Potrebujem guinny a frankey na vymenu mam froggy,ely,dolfy,gloo-gloo,moody,chompy
Nemá niekto na predaj kufrík stikeez?
@mackamia hrosika uz nemam, my nepotrebujeme nic

@moukuska ktore chcete vymenit?