Výmena Stikeez
Ahojte,potrebovala by som Loggy.Na vymenu mam cheezz,guinny,puff-puff a hip-hip.Aj kupim.Pisala som uz viacerym,ale neodpovedaju,tak to skusam takto.Dik.
kto vymení chezz za kravičku cow, igora alebo snaky?
tak už len igora a snaky za chezz
chyba nam uz len ORBY..
mame este guinny1x,frankei 2x,elly 1x,puffy 2x a cow 1x....vymena za orbyho alebo na predaj
ahojte takze uz nam chyba len kacicka a chompy - mame dost na vymenu alebo kupime plus chceme kupit hru za 10eur prip. viac napiste mi IP. vdaka
Potrebujem guinny
na vymenu froggy,ely,gloo gloo,moody,chompy
@dura mám ich 5 kusov,čo máte na výmenu?
@jaruska778 mám,vymením
@ivetulienka27 mate orbyho?vyssie mam vypisane co nam zostalo
@dura máme orbyho
Ahojky
Potrebujeme: Snaky, Igor, Fido, Puffy, Kittie, Sharky, Gloo-Gloo, Giry Joe, Froggy
Na výmenu máme: Piggy, Chompy 3x, Cow 2x, Dolfy 2x, Loggy, Bunny 2x
Potrebujeme hroch hip hip,rybka glo glo,kačka papsy, pes fido,priserka chompy,
Máme na výmenu prasa piggy,krava cow,zajac bunny,mačka kittie, priserka puf puf,priserka franky
Ahojte, potrebujem kacku, aj kupim. Do spravy. Dakujem.
ahojte:
mam: giry joe, glo glo, chompy, hip hip
potrebujem: moody, cheezz, fido
Ahojte, potrebujeme este Puff-puff, Igor, Hip-hip, na vymenu mame Snaky,Cheezz, Chompy, Loggy, Papsy, Piggy, Giry Joe. Idealne keby sme vymenili 3 naraz 😉
ahojte vymenim:
ponukam: loggy, kittie, bunny, snaky, guinny, papsy, piggy, igor, puffy, chompy, cow, fido
hladam: sharky, froggy, moody, frankey, dolfy, ely
Ahojte
potrebujeme : moody, orby, papsy, guinny a giry joe
mame na vymenu: dolfy 2x, loggy, gloo gloo a piggy
IP
Ahojte, máme navyše Moody, Frankey, Puffy, Kitty, Hip-Hip, , Ely
Potrebujeme: Snaky, Fido, Bunny, Papsy, Piggy, Gyinny, Frogy
Ahojte potrebujeme moody na vymenu mame ely, cow, guiny, puffy len vymena potom aj darujem 🙂
ahojte dievčatá.potrebovala by som IGORA,KITTIE,SHARKY.Na výmenu mám FROGY,FIDO,ORBY,GUNNI,PAPSY,PUF-PUF,DOLFY,MONDY,CHOMPY.

@dura ok napíš