Výmena Stikeez
potrebujem guinny
Zdravim, mam doma: puff puff, chompy, frankey, giry joe (2 krat), froggy, ely, gloo gloo a guinny. Nezbieram, takze ak sa niekomu hodi, mozem poslat (za postovne)
Máme Dolfy,Puff-Puff,Papsy,Ely,Froggy,Fido.Potrebujeme Piggy.Najlepšie BA.Píšte IP
@oveckajanina ja by som poprosila guinyy
@oveckajanina
Máme záujem...pišem ip 🙂
@oveckajanina ahojky, ja som tiez z BA(Dubravka) ... hodila by sa nam zirafa a rybka, dalo by sa dohodnut?
@oveckajanina ahoj, mas este froggy? Ak ano, mam zaujem. VDaka. 🙂
@7mimmi ahojky. Mam pre vas Igor a gloo-gloo. Potrebovala by som snaky,chompy a giry joe. Dohodneme sa?
@oveckajanina mas este puff puff, chompy, frankey a gluglu?
Ak niekomu chyba mame este jedneho tucniaka a jedneho igora. Tych dvoch poslem len kus za kus, po jednom nie za nieco co chyba nam.
😉 na výmenu: 2x puffy, 1x gloo-gloo, 1x ely
- chýba nám: mooddy, chompy, puff-puff, orby, igor, papsy, piggy, sharky, guinny, giry joe, froggy 🙂
IP
Doplnam co nam este chyba, o prispevok vyssie najdete co mame:
chompy, puffpuff, papsy 2x, cow, fido, hop hip, frankey, gluglu - ak ma niekto tychto na predaj vsetkych uvitala by som, aby som nemusela po jednom brat. Za 30 centov/ks kupim.
ahojte, máme naviac Fido-2x, Gloo-Gloo a Kittie, potrebujeme Loggy, Chezz, Orby, Giry Joe, Igor, Dolfy a Ely 🙂 radšej IP, je to prehľadnejšie 😀
aktualizacia: mame este na vymenu to, co je na fotke a potrebujeme: puff-puff, guinny, sharky, kittie, hip-hip, piggy a cow
cez IP
Ponukam prebytky za postovne, komu chyba, nie za ucelom dalsieho predaja: 2x Forggy, Guinyny, Frankey, 2x Orby, Giry Joe, 2x Cow, Elly.
Dobrý deň, máme na výmenu Froggy, 2x Hip hip a Ely. Potrebujeme Guinny, Igor, Puffy, Chompy, Gloo gloo, Cow
Tak uz hned aj aktualizacia, takze uz len 2x Froggy, 2x Orby, 2x Cow.
Kočky potrebujem LOGGY a BUNNY
ešte mam gloo-gloo,moody,orby,guinny a puff-pufff
Ahoj, aj my mame na vymenu: gloo gloo, giry joe, snaky, froggy, hip hip a potrebujeme kitie, bunny, guinny, cheez, frankie, puf puf, piggy, orby, puffy, dolfy a fido.
ZOSTALI MI POSLEDNE 3 FIGURKY : SLONIK, ORBY A KACKA, AK MATE ZAUJEM PISTE 🙂 🙂 🙂

@szaboerzsa zdravim potrebujem guinny vymenim za frogy- zabu.