Výmena Stikeez
baby kde najdem komplet zoznam ktory je ktory? tiez mam nejake naviac aby som ich spravne pomenovala..na stranke to neviem najst.dik
@orieska325 pozri foto...
Dá sa vygoogliť, keď zadaáš stikeez lidl...len sú tam aj kadejaké iné série, treba nájsť túto 🙂
@sue
Máme pre Vás FIDO a CHOMPY. A potrebujeme od Vás 2x PIGGY. Urobíme výmenu?
@stropkovcanka máme len jedného Piggyho na výmenu... meníte aj tak? ... vzali by sme CHompyho...
ahojte, potrebujeme ORGY, LOGGY, GLOO-GLOO. Máme ich dosť dvojmo tak zameníme 😉
@zunolu
Máme pre Vás SNAKY a KITTIE a potrebujeme od Vás PUFFY ( ovečka) a BUNNY ( zajačik). Urobíme výmenu?
@sue
Ok, platí. Napíšem Vám adresu do IP.
@stropkovcanka vďaka !!!
@stanulinka1979 nie nam nič nechýba. tebe čo chýba?
Maminky,mam na predaj BUNNY (bieleho zajaca).
Cena 0,30e + postovne
Mate niektora zaujem???? IP
@duracelko chyba nam gloo-gloo, igor , puff-puff, dolfy,loggy to vsetko.
@stanulinka1979 žltú rybku a ružového igora /troška je šuchnutý na tom bielom/ ti mozem dať zadarmo
potrebujeme snaky, puff-puff a piggy... na výmenu máme frankey, chompy, puffy, cow, loggy,gloo gloo, quinny,elly, giry joe, hip-hip, frogy
@lalasa prosim vas, potrebovali by sme : igor,, gloo-gloo, loggy, puff-puff,dolfy, mozem poslat na vymenu tiez 5 postaviciek ale tie uz asi mate...co vy na to?
potrebujeme: giry joe, guinny, dolfy, fido, orby, chompy, puf-puf, snaky.
na vymenu mame: franky, sharky, moody, piggy, ely, cheezz, kittie, cow, papsy...niektore aj 2X
ahoj, potrebujeme Chompy, Puff-puff, Moody a Cheez, Giry Joe, na výmenu ponúkam Fido, Snaky, Bunny, Cow, Sharky, Igor, Papsy, poštou alebo osobne Zilina
@stanulinka1979 dobre, môžme si vymeniť adresy, ďakujem 🙂
neponukne niekto na predaj kufrík stikeez, dakujem
Ahojte,hlada sa moody a papsy (naraz od jednej) na vymenu mam viac,napiste ake potrebujete...poprosim IP....
@lalasa Nepredas tie co mas po dva?
ahojte zbierame figurky stikezz z lidla, ale chyba nam este 12 som ochotna aj odkupit🙂 dakujem a este ak mate album navyse diky
@miskamelisikova AJ nam vela chyba,navyse mame len Frankeyho... 😖
@mirka100911
mame navyse toho z tym okom baranceka a zirafu
@sidlovska
ahoj aj ja som zo ziliny my nemame album a 12 nam chyba mame toho s tym velkym okom zirafu baranceka a ruzovu snaky

Ahojte. Na výmenu máme SNAKY, CHOMPY, FIDO a KITTIE.
Potrebujeme PUFF - PUFF, ORBY, IGOR, PUFFY, BUNNY, PIGGY a SHARKY.