Výmena Stikeez
@viky11 vyberies si za modre nieco od nas?? ;)
@monikateza Ahojky teraz sa mi dostali nove figurky takze mam aj puffy co si chcela..napis mi presne este raz ktore potrebujes..zbalim ich nabok aby ma to nemylilo..mne uz treba len LOGGY,GUINNY,PAPSY,MOODY,PUFF PUFF,CHEZZ,ORBY.
@miskamelisikova a dačo iné
@bene potrebujem zAJACA a mám cheezz.cheez vymeníme?
ponukame stikeez viac ip
@kaktusik007 dobry vecer chcela by som sa opytat chyba nam Guinny ten čierny vtacik ale na vymenu mame uz len Snaky a toho vam netreba, nevedeli by ste nam ho predat? Dakujem Lenks
@kaktusik007 predchadzajuca sprava bola pre vas:-/
@ivetulienka27 ano ano vymenime 🙂
napis do IP adresu
@miskamelisikova Napíšte podĺa mena ktorè potrebujete lebo tak neviem. 🙂
ma niekto na predaj kufrík stikezz
@lienka2384
@taffy sorry, uz je to neaktualne... podarilo sa mi v miestnej skupine vymenit za vsetky tri co chybaju... 🙂 teda dufam ze to vymenime do zdarneho konca 🙂
Ahojte,
potrebujeme: CHEEZZ, BUNNY, FROGGY
na vymenu mame: LOGGY, SHARKY, KITTIE, HIP-HIP, SNAKY, MOODY, GUINNY, PUFF-PUFF, PIGGY, ORBY, GIRY JOE, OGOR, PUFFY, CHOMPY, DOLFY, GLOO-GLOO, COW, FIDO
iba vymena
@viky11
viky bohuzial ine nemam
@zuzyynka
takze idem na to...ELY, FROGGY, PIGGY, SHARKY, GLOO-GLOO, FIDO, KITTIE, BUNNY, PAPSY, MOODY, PUF-PUF, CHEEZZ tak toto nemame☹
ahojte nemáte niekto navyše 2-snaky,frankey,bunny,ely?mám na výmenu 3-guiny,fido,puffy,cheezz,dolfy,hip-hip,najlepšie z Martina
@zunolu
ahoj ozem ti poslat snaky a orby, a ja by som chcela froogy a bunny.🙂
prosim nepreda niekto kufrik na tie postavicky?
ahojte kocky nemate nahodou album nazvys???? surne by som potrebovala, v lidl ho uz dlhu dobu nemaju...prosim
radi kupime kufrík na tie postavičky - prosím ozvyte sa , kto ma na predaj
@miskamelisikova Z toho mám CHEEZZ, FROGGY a GLOO-GLOO.
kto ma zvyšný kufrik na predaj - stikez
@zuzyynka
apredate?
kupim kufrik stikezz, ponuknite - budeme veľmi radi
nema niekto toho ako jezka nahodou? to je posledny co nam chyba. dakujem

Ahojte, potrebujeme ruzoveho puff - puff, modreho dolfy a modreho hip- hip. Na vymenu mame to co je na foto.