Výmena Stikeez
@monikateza Ahojky teraz sa mi dostali nove figurky takze mam aj puffy co si chcela..napis mi presne este raz ktore potrebujes..zbalim ich nabok aby ma to nemylilo..mne uz treba len LOGGY,GUINNY,PAPSY,MOODY,PUFF PUFF,CHEZZ,ORBY.
@kaktusik007 dobry vecer chcela by som sa opytat chyba nam Guinny ten čierny vtacik ale na vymenu mame uz len Snaky a toho vam netreba, nevedeli by ste nam ho predat? Dakujem Lenks
@lienka2384
@taffy sorry, uz je to neaktualne... podarilo sa mi v miestnej skupine vymenit za vsetky tri co chybaju... 🙂 teda dufam ze to vymenime do zdarneho konca 🙂
Ahojte,
potrebujeme: CHEEZZ, BUNNY, FROGGY
na vymenu mame: LOGGY, SHARKY, KITTIE, HIP-HIP, SNAKY, MOODY, GUINNY, PUFF-PUFF, PIGGY, ORBY, GIRY JOE, OGOR, PUFFY, CHOMPY, DOLFY, GLOO-GLOO, COW, FIDO
iba vymena
@zuzyynka
takze idem na to...ELY, FROGGY, PIGGY, SHARKY, GLOO-GLOO, FIDO, KITTIE, BUNNY, PAPSY, MOODY, PUF-PUF, CHEEZZ tak toto nemame☹
ahojte nemáte niekto navyše 2-snaky,frankey,bunny,ely?mám na výmenu 3-guiny,fido,puffy,cheezz,dolfy,hip-hip,najlepšie z Martina
@zunolu
ahoj ozem ti poslat snaky a orby, a ja by som chcela froogy a bunny.🙂
ahojte kocky nemate nahodou album nazvys???? surne by som potrebovala, v lidl ho uz dlhu dobu nemaju...prosim

Ahojte, potrebujeme ruzoveho puff - puff, modreho dolfy a modreho hip- hip. Na vymenu mame to co je na foto.