Výmena The Fresh Heads z Lidl
Ahojte, vymením guľôčky na prvej foto za tie, ktoré nám chýbajú v krabičke. Ďakujem.

@mojkadlo vyzerá to tak, že prvá správa neprešla, ešte že som napísala znova, veľká vďaka. Všetky ostatné už máme, bola by som vám veľmi povďačná, keby ste mi ich mohli poslať. Jedna je pre nás a druhá pre neterku.
@mojkadlo ak je to možné, poprosím ku guličkami aj tie kartičky s kódom, veľká vďaka
@lenka101255 Drago sa darovat neda.
@mojkadlo kúpim alebo vymením, za koľko ho predáte, ďakujem
@mojkadlo napísala som vám internú poštu, vďaka
máme na predaj č. 1-4x, 2, 5,6,-2x ,8, 10 ,12-2x, 15x2, 16, 17, 18-2x, 19, 20, 21, 24 po 0,35, ak má niekto záujem
Dobrý deň, mám záujem o Draga, poprosím ponuky s cenami do IP.
Ahojte, aj ja mám záujem o Draga, už len ten nám chyba. Poprosím ponuky cez IP, ďakujem veľmi pekne.
chýba nám Frappy č. 3, Freckles č 10, Boomer č. 11, na výmenu máme Worms č. 23, Letty č. 24, Red č. 20, Lumber č. 14, Shaniqua č. 5
Ahojte
*****ZHANAME*****
04 MEL, 06 SLIPPER , 19 BLUE + poprosim poslite mi ponuky ak mate gulicku DRAGO (predaj, vymena,osobny odber BA, SC, postou)
*****MAME NA VYMENU****** :
17 SPOOKS, 05 SHANIQUA, 01 STEWIE, 21 PUPS, 22 WEENIE, 18 AVOODOO
Vdaka 🙂
Ahojte, ak by niekto zháňal 02 Steve, máme vrátane kartičky.
@ivanaks Dobrý ja som zbierala gulicky preto lebo keď som šla nakupovať do lidlu dostala som od predavačky pri pokladni. Povedala som si ze co idem z nimi robiť, synovi som ich nemohla dat keďže ma 2 roky, vedela som ze keď všetky nazbieram môžem súťažiť o kolobežku ktorú syn ak by vyhral využil viac ako gulicky. Keď tých hraciek je v dnešnej dobe habadej. Drága som nikde nenasla a keď čítam od iných mamiciek je asi nedostopny. Každým dňom čítam ze maminy si naďalej vymieňajú gulicky, ale čo z nimi, niekomu sa zvýšili, a niekomu len zavádzajú pri ostatných hračkach.
@cervenykonik12 Čo som čítala, Drago bol len v zelených balíčkoch za nákup a najmä v prvých dňoch... My máme všetky - odložené v škatuľke, navyše máme 02 Steve, tak sa môže ohlásiť, kto by ho chcel. 😉
@ivanaks a načo vám budú tie gulicky keď ich mate v škatuľke odložené,. Ja som sa pustila tiež do toho, ale pre mňa nevyužité, malé deti sa s tým hrať nebudú. Deti do 3 rokov, a potom je všetko len na chvíľku pre tie decká.
@cervenykonik12 Mám ich nato, aby som Vás mohla iritovať a byť cieľom Vašich antikonzumne (?) ladených príspevkov. A ešte synovi na hranie a pre radosť.
@ivanaks Jaj, to asi uz len pre radost.
Mám kopec guličiek navyše v hre. Ak má niekto záujem, že mu chýbajú tak nech napíše správu.
Dobrý deň. Nemá náhodou niekto zvyšné kartičky na darovanie? (Berry, Spotty, Donald, Pups). Guľôčky máme. My mame navyše shaniqua, avoodoo, stewie, letty, lumber. Ďakujem

@mojkadlo ja som vám písala, že by som si rada zobrala Draga , poprosím dve guličky, to je ten piaty v druhom rade. Neviem či vám došla moja správa. Poprosím info na lenkab1055@gmail.com. ďakujem veľmi pekne