icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

majush
7. feb 2014

@liesi krásne su všetky, mne je jedno aká farba

peliroja
7. feb 2014

@liesi nadhera, ja si budem prosit ten bleduckomodry c. 4 🙂

peliroja
7. feb 2014

@ivka03 krasne 🙂 odkial mas prosim ta tie dosticky a kolko ta cca vysli ak sa smiem spytat?

majush
7. feb 2014

baby, ešte taká maličkosť. nevyznám sa v tom velmi. na stránke Slovenskej pošty mi v tlačivách pre podanie balíka, ponúka iba podací lístok? kde mam hladať balíkovú sprievodku?

liesi
7. feb 2014

@peliroja ono to je v skutočnosti také bledozelené.. ale ak chceš modrý tak ten tmavý je ešte jeden 🙂

peliroja
7. feb 2014

@liesi nevadi, peknucky je, kludne moze byt 🙂

zyzu
7. feb 2014

@liesi poprosim cerveny alebo zeleny, dakujem 🙂

bublinqa
7. feb 2014

@majush podaci listok plati pre tuzemsko uz aj na baliky, tak mi to teta na poste vysvetlila, ked som si bola pytat postovu sprievodku na balik 🙂

bublinqa
7. feb 2014

@liesi dobra praca 🙂 Mne je jedno, aka bude farba 🙂

majush
7. feb 2014

@bublinqa ahááá, t ak tu je pes zakopaný 🙂 dakujem za info

adelajda2012
7. feb 2014

@liesi mne je jedno akej farbybudu, vsetky su pekne 🙂
@majaza chcela som 25x35mm. Do metra sa ale nedostanem, resp. teraz sa asi nedostanem nikde lebo mala je chora . Objednam to z netu...len aby prisli co najskor.

sunsun
7. feb 2014

baby, prave podliepam postupnosti.... a bola som dnes v papiernictve kupit mensie sacky, nech sa nestracaju vo velkych, no a s tou magnet. paskou neviem, ci tam nakoniec vojdu.... 😒 sikovna som, co uz... 😒 .... inak nakoniec som postupnosti tlacila na klasicky papier a laminovala (foto-papier bol tazky na magnetky - este pri prvej skuske... inak teraz sa mi zda, ze tato paska, co som objdnavala lepsie drzi ako ta skusobna, no ale uz je to vsetko zalaminovane)... davam na kazdy obrazok cca 12mm pasku, drzi to v pohode aj na chladnicke, na magnet. tabuli uplne super......a postupnosti je 10, jablcko som prepracovala, snad sa bude pacit, ale mak ani pupavu som uz nekreslila....(teda kreslila, ale nepacili sa mi, tak som ich potom netlacila), ... zalaminovanym kartickam som obstrihala rohy, nech sa deti nepopichaju, ..... neviem odhadnut, ci stihnem dnes vsetko podlepit, dam vediet,... ked nie, tak poslem balik az po vikende.... no a dufam, ze sa vam postupnosti budu pacit, moj drobec je z nich nadseny.... a celkom mu to skladanie aj ide...🙂

miracle
7. feb 2014

@liesi Tak potom zavri oci a vytiahni nahodnym vyberom.

miracle
7. feb 2014

Maly bonus pre nocne sovy - sive auticka som uz vystrihla a jedno este musim, ktora sa z vas prva ozve, moze si vybrat farbu - oranzova, tyrkysova alebo siva... Ale len jedna...dakujem za pochopenie 🙂)

sunsun
7. feb 2014

@miracle jedno auticko? tak oranzova....-)

luciaobrocnikova
7. feb 2014

🙂 nestihla som hmmm ja tyrkysove 🙂

luciaobrocnikova
7. feb 2014

@sunsun nespime nespime a ja som myslela, ze som sama 😉

sliver
8. feb 2014

je tu ešte voľné miesto ak by som sa mohla pridať?

sunsun
8. feb 2014

@sliver ahoj, my prave finisujeme a odosielame aktivity, ale urcite bude aj dalsie kolo, takze sleduj a ked sa zacne tvorit zostava, hlas sa.... 😉

miracle
8. feb 2014

@sunsun je tvoje....

drobeceklucinka
8. feb 2014

@liesi ja si prosim tmavo modry ak mi este ostal, ak nie je mi to jedno akej farby bude. 🙂

adelajda2012
8. feb 2014

Baby, tak kedy je nakoniec ten odosielaci termin? Ja uz mam hotovo, akurat mi chybaju velke zatvaracie vrecka, do ktorych to nabalim. Cakam na ich dorucenie. Male vrecka mam, tam som pobalila vsetky "suciastky", len k nim este musim pribalit tie zalaminovane A4-kalendar.

adelajda2012
8. feb 2014

Ozaj, este som chcela napisat, ze rohy na zalaminovanych ciselach som sa snazila obstrihavat, ale kedze tych cisel bolo 700 a teda 2800 rohov, mohlo sa stat, ze som na nejaky zabudla. Tak snad mi to odpustite.
A mam ku kalendaru davat nejaky popis?

liesi
9. feb 2014

@adelajda2012 ja myslím že popis netreba a so zvyšnými rohmi si lahko poradíme ;)

ivka03
9. feb 2014

@peliroja tie dosticky boli objednane z opitec. su balene po 30ks a 1 bal. stoji 3.32 eur, plus balne
tu je link http://www.opitec.sk/kreativne-materialy/stvorc...

sunsun
9. feb 2014

Baby, vsetko podlepene, v pondelok posielam balik... 😉

luciaobrocnikova
9. feb 2014

dievcata ja uz som postrihala, zalaminovala, postrihala a postrihala, dva pluzgiere na palci od noznic nevadi, len nech maju deticky radost a v pondelok by som poslala balik len este cakam na adresu, ze kde 😉 jaaaj sa tesiiiim 🙂

adelajda2012
9. feb 2014

@luciaobrocnikova ja uz tuez zajtra posielam. A pri svojom nekonecnom strihani som na teba myslela (ze som na tom oproti tebe uplne super) ;)

miracle
9. feb 2014

Baby ja to do zajtra asi nestiham,nejako mi to trvá dlhšie,nez som čakala. Dnes snáď dosijem gombíky a zajtra mi ostane vystrihnúť dierky.

majaza
9. feb 2014

a je tu este niekto okrem mna kto tento tyzden nestiha?
😒
... sa moc ospravedlnujem 😔