icon

Zaujímavé pohybové aktivity pre tínedžerov

zora53
9. okt 2025

Tak to skúsme takto, kedže mi admini tejto ziskuchtivej stránky (všetko sa časom mení;), včera priamu otázku aj s prvým tipom - hoci som uviedla, že s fitkom nie som v žiadnom vzťahu, nerobím žiadnu platenú reklamu, len som robila osvetu - zmazali, znova na štart…

Prosím o tipy, kam radi chodia vaši tínedžeri cvičiť…nemyslim jednotlivé športové krúžky, ale skôr fitko, skupinové cvičenia etc.

Ďakujem🙂

guudy
9. okt 2025

@zora53
Neviem uplne, co presne hladas, tak posielam svoje tipy.
Ousiterz ultimate frisbee, chodia aj zaciatocnici.
Vzdusna akrobacia na Plynarenskej.

andrejka1974
9. okt 2025

@zora53 moja dcéra ma 17 a do fitka ešte nechodí ale za to trénovala karate a motokáry

zora53
autor
9. okt 2025
@guudy

@zora53
Neviem uplne, co presne hladas, tak posielam svoje tipy.
Ousiterz ultimate frisbee, chodia aj zaciatocnici.
Vzdusna akrobacia na Plynarenskej.

@guudy
veľmi ďakujem, ale hľadám niečo na precvičenie celého tela - pohybovka, cvičenie s vlastnou váhou, …

zora53
autor
9. okt 2025
@andrejka1974

@zora53 moja dcéra ma 17 a do fitka ešte nechodí ale za to trénovala karate a motokáry

@andrejka1974
ďakujem, dievčatá sú v tomto iné, radšej cvičia doma alebo len medzi dievčatami, ale chalani potrebujú motiváciu a “súťažiť” a zároveň pochvalu

andrejka1974
9. okt 2025
@zora53

@andrejka1974
ďakujem, dievčatá sú v tomto iné, radšej cvičia doma alebo len medzi dievčatami, ale chalani potrebujú motiváciu a “súťažiť” a zároveň pochvalu

@zora53 moji chalani hrávali hokej prostredný syn od 5 fo 16 rokov

jamabe
9. okt 2025

Moja 13rocna chodi na cvičenie na plachtach (vzdusna akrobacia). Sama si to nasla, bavi ju to.

guudy
9. okt 2025
@zora53

@andrejka1974

@zora53 pozri aj ten ultimate frisbee, je to timovy sport, hraci su bez obmedzenia veku a pohlavia. Je to skvely sport, celorocne sa hra vonku. ;)

lucik194
9. okt 2025

v BA lady thai box. mali skupinku pre teens

anonym_efe58f
9. okt 2025

Naši nechcú cvičiť ani nič, sú furt doma za Pc

tilly
9. okt 2025

Môj pubiš by chcel chodiť do fitka, ale bez trénera ho tam moc nechcem púšťať, tak uvidíme. Keby som našla nejaké skupinové cvičenie pre puberťákov, určite by som ho dala. Len všetko sú buď deti alebo dospelí.
On by chcel ah triatlon, len to mu zaberie veľa času, neviem, kde by ho zobral...

svetlonos
9. okt 2025

@zora53
ahoj, pdporucam plavanie, my sme chodili so sestrou 8 rokov 5x tyzdenne. Precvicis cele telo
zdravo, nezatazujes klby atd.

zora53
autor
10. okt 2025
@svetlonos

@zora53
ahoj, pdporucam plavanie, my sme chodili so sestrou 8 rokov 5x tyzdenne. Precvicis cele telo
zdravo, nezatazujes klby atd.

@svetlonos
veľmi ďakujem…skúsim niečo nájsť, lebo máš veľkú pravdu - komplexný šport a disciplínu potreba😎

zora53
autor
10. okt 2025
@tilly

Môj pubiš by chcel chodiť do fitka, ale bez trénera ho tam moc nechcem púšťať, tak uvidíme. Keby som našla nejaké skupinové cvičenie pre puberťákov, určite by som ho dala. Len všetko sú buď deti alebo dospelí.
On by chcel ah triatlon, len to mu zaberie veľa času, neviem, kde by ho zobral...

@tilly
a nechce skúsiť tie cvičká vo fitku strarz za Tipos Arénou?
pozri, prosím, ich FB - utorok, streda, piatok?
je tam aj mobil na trénera Lukáša, sympoš a rád aj tlf ozrejmí o čo ide … hľadá sa tam totiž parta pubertakov, aby sa to rozbehlo

zora53
autor
10. okt 2025
@anonym_efe58f

Naši nechcú cvičiť ani nič, sú furt doma za Pc

@anonym_efe58f
to je problém už takmer v každej domácnosti a ak nie v každej, tak každej druhej🤪😎

lilke
10. okt 2025

@zora53 naši mali radi headis, frisbee. Im vyhovoval kolektív.

tilly
10. okt 2025
@zora53

@tilly
a nechce skúsiť tie cvičká vo fitku strarz za Tipos Arénou?
pozri, prosím, ich FB - utorok, streda, piatok?
je tam aj mobil na trénera Lukáša, sympoš a rád aj tlf ozrejmí o čo ide … hľadá sa tam totiž parta pubertakov, aby sa to rozbehlo

@zora53 aké?

anonym_de1128
10. okt 2025

@zora53 Môj 17 ročný cvičí doma aj to ho nebaví..nie je na šport. Skôr chodia na dlhé prechádzky. Vo fitku nebol ešte.

zora53
autor
11. okt 2025
@tilly

@zora53 aké?

@tilly IP a vyššie som pridala fotku s info

tilly
11. okt 2025
@zora53

@tilly IP a vyššie som pridala fotku s info

@zora53 tam už môj nespadá do žiadnej vekovej kategórie