8 mesačnému synovi som privrela kožu na krku do zipsu
Ahojte dnes sa mi stala taka nemilá vec, ked som 8 mesacneho syna vyzliekala z overalu neviem ako sa mi to podarilo ale tak nestastne som potiahla pri krku zips ze som mu tam privrela kozu na krku 😞😞 plakal chudak strasne muselo ho to hrozne boliet ma tam taku cervenu ranku ako vystipnutu kozu, krv nastastie netiekla.. ja vobec neviem co robit manzel povedal ze s tymto v ziadnom pripade na pohotovost nejdeme, ale strasne sa bojim ci som mu nejako na hrdielko neublizila, dufam ze je to len povrchove 😟 poradite prosim aspon co by som mu na to mohla dat? Nejaku masticku? Citim sa strasne, ked sa maly ukludnil tak ja som revala dalsiu polhodinu co mi to bolo tak luto 😢
kym si neprivrela sulina tak je v poriadku ..aj dospelym sa to stava
Teraz sa priznajte koľkokrát ste udreli dieťaťu hlavu,keď ste ho dávali do auta do sedačky. Tak snáď nebude mať následky 😀
Ja som zase svojmu takto "ublížila" keď som mu zapínala cyklistickú prilbu.
ono sa to moze zdat hrozne, zvlast ak dieta place, no fakt nie je nutne navstivit pohotovost. mne sa zas kolkokrat stalo, ze pri zapinani do autosedacky som pristipla stehienka, cloveka to hrozne moc mrzi, no stane sa
Pane Bože 😁😁😁😁
@smutna21
Keby som ti napísala všetky úrazy mojich troch detí, odpadla by si ... za všetky napíšem jeden. Išli sme s vtedy dvojročným synom z chalupy, mali sme nabalené kompóty, zeleninu, ešte naše veci, no ovešaní ako vianočné stromy, malý cupkal popri nás, až sme prišli k výťahu, ja som ho najako spat ruky privolala s tými taškami v ruke. Stáli sme a čakali, niečo sme sa zakecali, malý položil ruku na dvere a v tom sa začali otvárať (zasúvať jedno krídlo za druhé) malý sa ich držal, nikdy to pred tým nespravil, nikdy! Ja som v poslednej chvíli šmarila na zem tašky a vytiahla mu tu ruku, lebo ho to ťahalo celého dnu. Som sa klepala ešte aj týždeň po tom, keď som si spomenula. Malému sme pricvikli krk do prilby, takže viem naisto, že to je NIČ, dieťa poreve a koniec a na 100% to nie je prípad na pohotovosť, to ani neviem ako ťa napadlo. Ja chápem obavy prvomatiek, ale toto je extrémne prehnaná reakcia, že s týmto ísť na pohotovosť a určite to nerob a súčasnej situácii už vôbec nie!!!
@smutna21
Mám kamošku, záchranárku a tej keď sa malej stal úraz, tiež išla volať sanitku ... muž (tiež záchranár) ju stopol, že “my sme sanitka” spolu robili v jednej posádke ... potom, keď sa ukľudnila, vyšetrila ju a bolo dobre, ale to bol oveľa, oveľa vážnejší stav ako zaseknutie kože zipsom. Takže áno, ten stres môže zachvátiť aj profíka, ale pri takej, prepáč, blbosti, to fakt netreba tak strašne prežívať.
No nauc sa nestresovat, predstav si ze ked si ty privries krk do zipsu, ci na to ides zomriet.. nebud stresmen, cakaju ta roky detskych chorob, horucok, bolaveho hrdla, a co ja viem coho vsetkoho /o uhrazoch a rozbitych kolenach ani nehovorim/... to budes stresovat za vsetko? Skor si nastuduj ako postupovat, nech si pripravena... A klud.
Ja som malej pricvikla bradu do prilby a je to už niekoľko rokov, ale doteraz odmieta akýkolvek šport, kde sa musí nosiť prilba 😀 no čo už, jasné že ma to mrzí ale čo už narobím. Stane sa.
@smutna21 jeej no taaak,vies kolko takychto necycenych nehodok este bude?ja uz som par krat nechtiac skrabla nechtom, poslapala dieta,zhodila ked sa plietlo pod nohy...minule som syna (skoro 5r.) nechtiac oprskala vrelou zeleninovou omackou,,chvalabohu nic okrem panickeho revu mu nebolo..

@smutna21 Toto nemyslite vážne, však? Vy nemáte zdravý úsudok? Pricvikli ste mu kožu, nie pažerák. Rozmýšľajte, prosím vás. Koľkokrát som ja takto pricvikla deťom kožu...NIKDY ma ani nenapadlo to riešiť, vzápätí som na to aj zabudla.