9m dcérka zjedla psí exkrement, čo robiť?
Potrebujem poradiť čo robiť.....moje dieťa práve zjedlo psí exkrement.Prišli sme domov muž ju vyzliekol a nezbadal ze v izbe je psie hovno a malinka zrazu ticho otičíme sa a ona si pochutnavala na hovne .....idem sa zblaznit
Nic sa nestane, su to sice exkrementy, ake boli sterilne a od vasho psika, takze klud, sice pri zej predstave😔ake nestane sa vobec nic, vykaka sa a bude dobre, ne je to prve a ani posledne dieta
Ja keď som bola Malá oblizovala som omietku a fasádu a čo je pre mňa veľky gól že keď som mala 2 roky chodili sme cez prázdniny ku babke a babka chovala sliepky a ja po dvore chodila a kurinec zbierala ....
@zvedava_cica
Nech sa páči, dvadsaťpäť rokov starý prepis rozhovoru mojich synov...
(L) "A ktoré hovienko bolo lepšie? To od tej čiernej kury, alebo od kohúta?... (M) Kohútove som ešte nemal, ale Qvixove mi chutí..."
Qvixi bolo morča a synovia sa tešia dobrému zdraviu 😁😁
@1975renca prepáč, ale ešte som sa nestretla so sterilným exkrementom.
@tanya65 toxoplazmózou sa zaoberá český vedec Jaroslav Flégr https://www.novinky.cz/zena/zdravi/clanek/profe... .
@zvedava_cica prvá pomoc, ak dieťa niečo zje, čo nemá, je podanie absorpčného uhlia. Netreba podliehať panike, ale ani zľahčovať pojedanie špiny a výlučkov živočíchov.
@1975renca moc a stolica su stetilne??? To kde si nabrala, prosim ta??? Ved moc a stolica su aj za uplneho zdravia plne bakterii...
@zafir01 aké granule kupujete?...žeby som skúsila servírovať na raňajky 🤔😁 ale nie, fakt. Mám psíka a my sme na Royal Canin a pokukujem po Brit Premium 🤔
@ixayxa
@lindusss2016 nezartujem, kto to prvy vygoogli a najde, ma u mna darček 😜
@lindusss2016 moč môže byť sterilný.
@abeata 😂
@lindusss2016 samozrejme, za bezneho zdravia nemaju baktérie v moci a v stolici co robiť

@zafir01 🤣🤣🤣🤣