Ako bezpečne odstrániť triesku?
Ahojte, syn si asi pred tyzdnom zadrel triesku. Myslela som, ze som ju celu vytiahla. Ale evidentne nie 😅😂
Teraz co s tym? Pockat este? Ci dat na to nieco? Pripadne to rozmocit a tak nejak vybrat?
Ma 5 rokov a spolupraca nulova 😁
Dakujem

Ked zaspi, vyber. Idealna je ihla, tesne pod tym podobrat. Ma to uz dost nahnisane, ked to praskne, mozno to vyjde aj same
ichtamol mast vyhnisa von
@senta_sofia no to on sa zobudi. Ved to bude boliet 😂 ja mu to skor skusim asi po kupani. Len neviem ci mam do toho rypat, alebo je lepsie nechat to prasknut
@mamina7070 dakujem. Zajtra skusim kupit
Nebude to boliet. Ty si si nikdy nepchala ihlu pod kozu? Nech ti ho muz chyti a ty rychlo prepichni a vyber. Ale musis byt razna a robit to rychlo. Pokial s tym mas problem, tak zavolaj susedu... raz davno, sa kamskinmu synovi napchalo do dlane vyse 5 triesok. Ona sa s tym strasne piplala, jej muz nevedel maleho udrzat, tak som jej to zobrala ja a za chvilu boli triesky von. Cirkus okolo toho bude, ale je to pre jeho dobro...
daj mu na to ichytolovy obklad, ale ked si vydolovala triesku, tak aj hnis vytecie
daj mu na to ichytolovy obklad, ale ked si vydolovala triesku, tak aj hnis vytecie
@viestta oki. Zajtra kupim
3x denne betadine.nič ine netreba
Dobra praca! Viem presne co to obnasa. Tiez mam 5 rocneho co vecne pride s niecim zapichnutym a potom nervy ked nechce spolupracovat. Najlepsie ked to ma pod nechtom. To nevies ani ihlou vysparat. Na to som si musela kupit super tenku a ostru pinzetu. Ale ja som pes, ja nikdy nic nenecham zapichnute ze nech to vyhnisa.
Ten hnis bud vytecie, alebo uschne, alebo sa vstrebe. To by som neriesila. Poriadne to vydezinfikuj. Hlavne pozoruj ci to zacervenanie okolo toho prejde. To je zapal. Ten by mal ustupit.
Ženy nabudúce skúste zobrať väčšiu inekciu. Odstrániť ten plastovy sosacik kam sa dava ihla, priložiť na triesku a natiahnuť ako keby vzduch a triesku to vycucne

ichtamol mast vyhnisa von