Ako má učiteľka ošetriť rozbité kolienko?
Ahojte maminy 🙂 Je to iba odreté kolienko, ale mna to už rozčuluje 😠
Môj synček prvák, za posledný týždeň si už druhý krát v škole rozbil koleno a pani učiteľka, mu na ranu, ktorá krvácala, dala hygienickú vreckovku, ktorá mu tam zaschla a potom mám problém mu ju z tadial dať dolu. Okrem toho ranu vôbec neumyje a tá špina je tam tiež zaschnutá a ja to neviem umyť. Nechcem aby sa mu tam vytvorila dáka infekcia, myslím, že by jej ruky neodpadli keby mu to aspom trocha oplachne. Myslíte, že to s ňou mám riešiť? Vám by to tiež vadilo, či to zbytočne preháňam?
Ďakujem za každý nazor.
@marianella ahojte, tak suhlasim s niektorymi nazormi ze ide o banalne poranenie, ale myslim si tiez, ze ucitelka to mala oplachnut a prelepit leukoplastom, urcite predsa lekarnicku v zborovni maju. to radsej nedat nic ako hygienicku vreckovku bo viem si predstavit ako sa mu to tam ponaliepalo a poprischynalo. paci sa mi nazor ze treba kupit leukoplasty a dat ich ucitelke, nech nabuduce ma cim osetrit ak nechce ist von z triedy po leukoplast.
Vždy, keď sa niečo také stalo v škole, tak som ranu umyla a vydezinfikovala.. Aspoň toto základné by mal spraviť každý..a pre prípad núdze som vždy mala v šuflíku leukoplasty..
Niekedy proti bolest stačí to, že sa tam dá leukoplast :D
@dooscoby a co tak ist za konkretnou pani ucitelkou a porozpravat sa s nou. povedat jej ze si nebola spokojna s tym, ako sa postarala o synove rozbite koleno. v buducnosti by uz potom podla mna pristupovala k tomu inak 🙂 ale takto ked jej nic nepoveis, nebude vediet ze si s niecim bola nespokojna 🙂

Pridavam sa do klubu hysterickych matiek 🙂 2 roky v skolke bez urazu a pondelok jedno koleno,vcera obidve ☹ mna nastvalo neumyla mu to vraj, kedze je skolkar tak sam si to nema,kde umyt a nezalepila mu to, pritom byvaju non-stop v piesku,ked ho moja mama vyzdvihla tak to mal prestriekane,zatecene,nalepene chlpky zo sortiek tak som mu to vecer cistila ma to nastvalo platime skolne tak snad ten leukoplast mu tam mohla capnut.A este vraj nova pani ucitelka, a moj je neohrabany tak co cakam najlepsie to hodit na 5 rocne dieta, pritom je sibal,ale zodrate kolena nemava a to lietame kade tade. Ale tak v skolke maju bud pod prezliezkami strk alebo sa smyknu na piesku na betone.Mna dokaze upozornit,ze im tam par krat zakaslat a mam ho nechat doma tak preco sa nemozem ja ozvat,ze to mohla lepsie osetrit, az tak vela casu to nezaberie.