Ako riešiť problémy s opuchnutým nechtom na nohe?
Ahojte baby, máte nejaké babské recepty na toto?
Je to obrazené, no ten necht je hrozný a opúcha to. Čo na to?
Dávam aj fotku.

Necht pôjde dole, treba ísť k lekárovi
@marcellka32 u lekára sme boli, je to obrazené.
@tanicka60 záleží čo sa stalo....spadol mu na to zhora ťažký predmet, alebo čo? Necht ide dole tak či tak
@marcellka32 spadlo mu drevo naň, ja viem, že nech pôjde dole no či niečo nieje čo to rýchlejšie zahojí, aspoň niečo má ten opuch. Na pohotovosti mu nič nedali.
heparoid mast alebo este lepsie ibalgin duo
Čo znamená obrazený? Narazený? 🤔 Je len tak, lebo som také slovo ešte nepočula...
Ibalgin duo effect krém pomáha proti bolesti aj na urýchlenie hojenia. Obsahuje ibuprofén aj heparoid.
@tanicka60 mne pred 3 týždňami spadla na prst na nohe brúsená váza zo vstavanej skrine zvrchu. V podstate mi roztrhla nechtové lozko. Prst vyzeral takto,bolesť neskutočná,všetci radili ísť k chirurgovi a strhnúť necht. Nie..dávala som si na to nahrubo ichtiol masť,nonstop zaviazané, po 2 týždeň necht zliezol sám..bez bolesti. Po 2 týždňoch som dávala v pohode náročné túry v Tatrách. Včera sme prišli.
Toto bola fotka čerstvo po..po cca 3 dňoch bol prst modrinovy a zapálený. Ichtiol to vytiahol.
Kukam, že nie som sam. Mne tak spadlo 60kg kombo, čo sme prenašali s kamaratom. A rovnom špicom. Au.
@tanicka60 co je to obrazene?
Este na zakladnej skole mi padla rovno na palec hranou stolicka. Necht fialovy, bolo to v zime, nevedel som sa ani poriadne obut, nieto chodit. Deckarka mala dovolenku, siel som k dospelackemu. Ten si nahrial nad kahancom spinku a necht nou prepichol, cim uvolnil krv pod nim. Neskutocne sa mi ulavilo, okamzite to prestalo boliet. Do rana to este trosku napuchlo, takze rano druhe kolo, ale to uz len postriekal niecim na rozpustenie zaschnutej krvi a uvolnil to tak. Viackrat som uz nepotreboval ist. Nechet samozrejme casom zliezol-odrastol.

@tanicka60 Tak s týmto by som išla ja lekárovi a neriešila nič doma 😅😅😅