icon

Ako riešiť problémy s opuchnutým nechtom na nohe?

tanicka60
27. júl 2024

Ahojte baby, máte nejaké babské recepty na toto?
Je to obrazené, no ten necht je hrozný a opúcha to. Čo na to?
Dávam aj fotku.

Ako riešiť problémy s opuchnutým nechtom na nohe?
ssimusska
27. júl 2024

@tanicka60 Tak s týmto by som išla ja lekárovi a neriešila nič doma 😅😅😅

marcellka32
27. júl 2024

Necht pôjde dole, treba ísť k lekárovi

tanicka60
autor
27. júl 2024

@ssimusska u lekára sme boli, zlomené to nieje iba obrazené.

tanicka60
autor
27. júl 2024

@marcellka32 u lekára sme boli, je to obrazené.

marcellka32
27. júl 2024

@tanicka60 záleží čo sa stalo....spadol mu na to zhora ťažký predmet, alebo čo? Necht ide dole tak či tak

ssimusska
27. júl 2024

@tanicka60 tak čo si sa nespytala lekára čo s tým? Ale pýtaš sa tu neodborníkov.

tanicka60
autor
27. júl 2024

@marcellka32 spadlo mu drevo naň, ja viem, že nech pôjde dole no či niečo nieje čo to rýchlejšie zahojí, aspoň niečo má ten opuch. Na pohotovosti mu nič nedali.

tanicka60
autor
27. júl 2024

@ssimusska lekár mu na to nič nedal preto sa pýtam tu, či niekto nemá s týmto skúsenosť čo by to rýchlejšie zahojilo.

mamina7070
27. júl 2024

heparoid mast alebo este lepsie ibalgin duo

danyelia
27. júl 2024

Čo znamená obrazený? Narazený? 🤔 Je len tak, lebo som také slovo ešte nepočula...

tanyan
27. júl 2024

Ibalgin duo effect krém pomáha proti bolesti aj na urýchlenie hojenia. Obsahuje ibuprofén aj heparoid.

avanka
27. júl 2024

@tanicka60 mne pred 3 týždňami spadla na prst na nohe brúsená váza zo vstavanej skrine zvrchu. V podstate mi roztrhla nechtové lozko. Prst vyzeral takto,bolesť neskutočná,všetci radili ísť k chirurgovi a strhnúť necht. Nie..dávala som si na to nahrubo ichtiol masť,nonstop zaviazané, po 2 týždeň necht zliezol sám..bez bolesti. Po 2 týždňoch som dávala v pohode náročné túry v Tatrách. Včera sme prišli.
Toto bola fotka čerstvo po..po cca 3 dňoch bol prst modrinovy a zapálený. Ichtiol to vytiahol.

thirstymonk
27. júl 2024

Kukam, že nie som sam. Mne tak spadlo 60kg kombo, čo sme prenašali s kamaratom. A rovnom špicom. Au.

malinovka333
28. júl 2024

@tanicka60 co je to obrazene?

aalt
28. júl 2024

Este na zakladnej skole mi padla rovno na palec hranou stolicka. Necht fialovy, bolo to v zime, nevedel som sa ani poriadne obut, nieto chodit. Deckarka mala dovolenku, siel som k dospelackemu. Ten si nahrial nad kahancom spinku a necht nou prepichol, cim uvolnil krv pod nim. Neskutocne sa mi ulavilo, okamzite to prestalo boliet. Do rana to este trosku napuchlo, takze rano druhe kolo, ale to uz len postriekal niecim na rozpustenie zaschnutej krvi a uvolnil to tak. Viackrat som uz nepotreboval ist. Nechet samozrejme casom zliezol-odrastol.