Ako riešiť zapichnutý predmet v chodidle?
Ahojte, prisla som si po radu,nazor. Pred mesiacom som bola na dovolenke v Egypte a v mori som na nieco stupla velmi ostre ale pritom som nic pod nohou necitila ani nevidela vo vode. Bolo to ako keby som stupla na tenucku ihlu ktora sa mi hlboko zapichla. Aj ranka bola ako po tenuckej ihle len trosku krv vysla. Bolest bola riadna stipalo to ale po kratkej dobe to preslo. Problem je ze po tyzdni ma pri nejakom pohybe,kroku znova zabolelo na tom mieste zase. Na dotyk tam citim nieco hlbsie pod kozou. Vcera zase ma to zabolelo pri nejakom kroku inak ma to neboli nic viditelne navonok tam nemam len na dotyk trochu citim. Mam to v mieste zospodu chodidla akoby na konci klenby k pate. Neviem co robit nehnisa mi to mam ist na chirurgiu si to rezat lebo rtg nic asi neukaze ci? Poradte dakujem

Mne sa na jar stalo, že pri strihaní ruží ma pichol tŕň do palca na ruke (podotýkam cez rukavice). A to bolestivé miesto som cítila hádam ešte mesiac alebo dva po tom. Nakoniec to prešlo. Pokiaľ to miesto nemáš nejaké začervenané, zahnisané, asi by som to neriešila.