icon

Ako správne zaobchádzať s vyvrtnutým členkom?

28. aug 2025

Ahojte, dnes som zle na schode dostúpila a asi som si vyvŕtla členok, teda neviem, nikdy sa mi to nestalo. Noha bolí čím ďalej viac mám tam opuch. Pozerala som si rady čo s tým ale keď si to stiahnem elastickým obväzom boli to viac, studené obklady nezaberajú a noha bolí aj v kľude. Mám dať tomu viac času alebo čo si myslíte?

Ako správne zaobchádzať s vyvrtnutým členkom?
Strana
z2
moony99
28. aug 2025

Tiež som to mala,dávala som si na to Ibalgin gél a veľmi mi pomohli tie náplaste Voltaren,studené obklady a nohu keď je možnosť nechať v kľude,za 3 dní mi to už pomaly prešlo.

majlo1234
29. aug 2025

Nemam rtg oci ale vyzera to na vyron-ladovat, idealne nezatazovat. Pripravit sa na 4-6 tyzdnov rekonvalescencie🤣 uz mam co to povytkynane, zivotne skusenosti

autor
29. aug 2025
@majlo1234

Nemam rtg oci ale vyzera to na vyron-ladovat, idealne nezatazovat. Pripravit sa na 4-6 tyzdnov rekonvalescencie🤣 uz mam co to povytkynane, zivotne skusenosti

@majlo1234 nemáš rontgen očí ale ako jediný si to trafil 😀 je to výron, pohotovosť zbytočná, treba ladovat a mať v kľude, voltaren gél k tomu 🙏 mám barle tak aspoň viem chodiť

majlo1234
29. aug 2025
@anonym_autor

@majlo1234 nemáš rontgen očí ale ako jediný si to trafil 😀 je to výron, pohotovosť zbytočná, treba ladovat a mať v kľude, voltaren gél k tomu 🙏 mám barle tak aspoň viem chodiť

@anonym_autor haha, vravim, ze neeviem spocitat, kolko krat som uz mala podvrtnute clenky, tak sa vyznam🤣ale na pohotovosti ani raz som sa neunuvala.

Strana
z2