icon

Čivava útočí na dcérku a majiteľka odmieta košík

babls5
9. máj 2014

Baby akoby ste riesili ked vam 2,8 ročnu dcerku pokuše pes!!! Ten pes chodi von.s 5 rocnu malu ta ho uviazala kusok od nasej lavičky a odišla preč!!! Skoro ju kusol aj do tvare kedze ju kusal do nohy a mala sa zohla,vraj mu stupla na labku ale on niezeby kusol ale zacal trhat akoby dostal nejaku zlost velku.bezala som hned zanou potom prestal. Pisala som ten matke ze keby ju kusol do tvare ze toho jej psa zabijem a ona ze nech sa jej nevyhražam! Pisala som nech si ho jej dcera strazi laskavo ked ho dovlečie von !!!! Mam nervy strašne navyše ta matka je kamaratka . Lenze ten jej pristup k vychove je celkovo mimo !baby chcete vediet pokračovanie??Riešila som to snou vonku dost nahlas,,,samozrejme aj ten pes tam bol a aj mala stala asi pol metra podotykam stala ani sa ho nechytili a kusol ju zasa do ruky rovno pred nami aj tou matkou....hovorila som jej ze ten košik nech mu kupi že uz si neželam aby jej niekedy ubližil ze ked ho ona priviaze k detom že akoze moja mala bud bude musiet sa vzdat kamaratiek alebo budem musiet malu vodit na obojku aby sa knemu nedostala...povedala nech si malu naučim aby knemu nešla ...pritom ked sa hraju tak sedavaju na tych schodoch a kreslia si napr a ona akoze chce aby som svoju malu od neho izolovala a aby radcej sla na opačnu stranu od neho tam zase je cesta takže ju ma asi radčej naburat..povedala mi naten košik si normalna? ved by byzeral hlupo v košiku toto je asi cele a zhodila to cele na moju malu samozrejme vraj je tu dva roky ten pes a ja jedina tu robim problem pritom kusok už x deti ...povedala som ešte raz a volat asi treb mestku policiu ,,,ako by niečo taketo vyriešili...kedže dozor nad psom ma len 5 ročna mala a ktomu ona je tam bez dozoru matky tieš ...

Strana
z4
libka1
9. máj 2014

no tak to ze ma dozor nad nim len 5 rocna mala neznamena ze jej matka nie je za nu a za psa zodpovedna... urcite by som pri najblizsej prilezistosti keby moje dieta uhryzol policiu zavolala nech spisu zapisnicu... v jednom ma ta kamaratka tvoja pravdu, proste musis dieta naucit ze k cudziemu psovi sa nema priblizovat pokial jej to nedovolis 😅 co keby to bol vacsi pes a ublizi jej viac...

tehula
9. máj 2014

Volat mestsku policiu a trvat na tom, aby prisli. S majitelkou sa nevybavuj, tieto skriepky nikam nevedu. Nonsens toto a vysledok ubohosti a nezodpovednej vychovy majitelov psov, pocnuc civavami konciac bojovymi plemenami. Cest vynimkam.

babls5
autor
9. máj 2014

takuto mala nožku plakala akod iva muselo to boliet aj druhu nozku ma kusnutu
@tehula
@libka1

babls5
autor
9. máj 2014

@libka1 ide oto ze ten pes byva v našom panelaku a mala ma len 2,8 roka takže by som ju musela viest za ruku ked sa nahana s kamoskami ...

25daniela
9. máj 2014

Volat policiu

ammellia
9. máj 2014

V prvom rade naucit dieta nechodit ku psom bez suhlasu rodica a majitela psa.
V druhom rade pri kazdom utoku psa volat MP. Bez bude oznaceny ako nebezpecny a nahubok+vodzku uz bude mat povinne. Nechapem, ze to tolerujete tak dlho.

mimikas
9. máj 2014

No asi len tolko ze ked sa majitelka nebude na tu civavu pozerat tak ju aj s dcerou pekne kopni aby si zapamatala ze vas hrizt nema. A nech si kazdy mysli co chce, ked si niekto nevie dat pozor na spa tak treba dojst k drastickym rieseniam, pes ma mat nahubok a ma byt stale na vodzke a hlupe ospravedlnenia majitelov nech si vsetci strcia niekam. A ze mala ma davat pozor, tak hadam ked si vonku s malou tak ju nebudes mat na sebe priviazanu, nie?

25daniela
9. máj 2014

A este, ja sa sice smejem, ale manzel nosi pre take pripady slzny plyn, a ak by som mala problemy aby vkuze neaky smradlavy pes kusal moje dieta, tak by som ho nielen nosila, ale aj pouzila a potom si myslim ze aj ten psicek by sa nam vyhybal...

ammellia
9. máj 2014

@25daniela ten slzak radsej na majitelku ako chudaka psa 🙂

marse
9. máj 2014

Len ako pisete, mala mu stupila na labku, nechcem nikoho obranovať, ale civavy su na to alergicke, ako kazdy pes, a aj ona sa mohla zlaknut a zareagovala takto, samozrejme ze je to neprijemne, kedze i de o vlastne dieta. Takto isto zareagoval aj yorkhrsir mojej segry na mna. Ale neskopala som ho zato... Keby prislo u nas na ihrisko, dieta so psom, tak jej vysvetlim ze su tu deti a ze ho spolu uviažeme inde, dalej kusok.
Kedze je ta majitelka s prepacenim mignuta tak si museme pomahat sami.

erikasadek
9. máj 2014

@babls5 mas dokumentacne foto, ak mas svedkou rovno na policiu a pdat trestne oznamenie, zbytocne sa s nou budes bit. viditelne v sebe chybu nevidi.. 😉

lemurko
9. máj 2014

@babls5 Urcite nauc dcerku, ze k cudzim psom chodit nesmie. Mam rovnako stareho syna, 2 velke psy na zahrade a dokaze normalne pochopit, ze moze hladkat iba nase psy. K ostatnym psom nejde. Rovnako je potrebne vysvetlovat, ako sa ma ku psovi spravat (neutekat pred psom, nepozerat do oci, nesiahat na psa, nerobit prudke pohyby). Toto vsetko uz tak stare dieta zvlada. Nejde o to, ze by mala tvoja dcera nejaky podiel na tom konflikte co si opisala, ale ide o to, ze aj v buducnosti by taketo veci mala. Psy tu ziju s nami v spolocnosti, nie kazdy pes toleruje deti a nie kazdy majitel psa ho dokaze, vie, chce....atd ukocirovat. Takze ak ju toto naucis, iba tym ziskate.

Na druhej strane, majitelka civavy by si mala vstupit do svedomia, psa nezverovat 5 rocnemu dietatu a drzat ho dalej od deti. Kosik by tiez mali davat, ale ak by sa spravali zodpovedne a vencila by ho ona, urcite by to zvladli aj bez neho. Neviem ci ti v tomto pomozu nejake urady, legislativa, policia. Skor teda si myslim, ze z vasej strany je lepsia ta prevencia a neustale upozornovat majitelku psa, ked je pri detoch, nech ho k detom nedava, mozno si to potom uvedomi.

25daniela
9. máj 2014

@ammellia no neviem, chudak mi neprijde, ked si takto zakusuje do maleho decka

Ja sice strach zo psov nemam, ale deti ucim ze sa nemozu priblizovat k ziadnemu. A ani ked majitel vravi ze sa nemusia bat, ja nemozem vediet, ci prave moje dieta nebude tak iritovat toho psa a zautoci... a ani majitel to nevie... ak ked varvi, ze jeho pes nekuse.

ammellia
9. máj 2014

@25daniela podla mna je ten psik chudak, lebo trpi nezvladnutou vychovou.... ten pes to nerobi schvalne, ale to ne na inu debatu. V prvom rade je dolezita bezpecnost dietata.

babls5
autor
9. máj 2014

@ammellia stalo sa to vcera všetko

bocianka123
9. máj 2014

@babls5 ja osobne by som normálne zavolala mestskú políciu... a priznám sa, že u mňa by ten pes skončil asi nadobro........ strašnú zlosť mám ja na psov. a kašlať na takú "akože kamarátku" .. to nie je správna kamarátka.... neznášam, ked sa moje dieťa blíži ku psovi... som dosť rozhorčená z tvojej nepríjemnej skúsenosti... a každé napadnutie psom treba hlásiť a majiteľ by mal tri dni po sebe nosiť od zverolekára potvrdenie, že ten pes nejaví známky besnoty, alebo doniesť očkovaní preukaz. - toto píšem z vlastnej skúsenosti jednej mojej známej.. kamarát/nekamarát ... toto sa nemôže stať. . A okrem toho je trestné nechávať 5-ročné dieťa samé bez dozoru so psom. Oboch rodičov (nielen matkuk,ale snád má dieťa aj otca) treba brať na zodpovednosť, nie psa a dieťa!

babls5
autor
9. máj 2014

@marse ano ale od tri hodky neskor ked sme to riesili ju kusla do rucky už bez toho aby sa jej niekto dotkoll

marse
9. máj 2014

@babls5 tak to uz je o inom, to ja by som na tvojom mieste civava necivava taku mu utla ze až..

babls5
autor
9. máj 2014

@bocianka123
@25daniela
@ammellia
@erikasadek videli to deti 10 rocne aj mensie a hlavne ja som to cele videla ale nedalo sa na 10 metrov tomu zabranit ..doteras ten pes nebol takyto ...neviem prečo ale on nema rad asi tri deti vratane už mojej malej ma averziu nane ...ona odmieta akekolvek riešenie a vyhradne košik

babls5
autor
9. máj 2014

@marse v prvom rade ma napadlo ratovat malinku ...este ma kusol este keby som mu cosi chcela capnut po riti

pavuciatko
9. máj 2014

Ziaden pes nema co hryzt cloveka,ani civava,ani labrador,ani stafford,ani boxer.a uz vobec nie opakovane!!!!! Nikdy by som to netolerovala a vobec by ma nezaujimalo,ci je to kamoskin pes,ved pohryzol dieta!!!!!! Vies ty,ci ma vobec vsetky ockovania? A ak aj ma,mal by ist k veterinarovi a ty k doktorovi s malou

bocianka123
9. máj 2014

@babls5 nehnevaj sa na mňa, ale ked takto majiteľ psa odmieta urobiť nápravu, ja by som to hlásila... to nie je sranda... to je jendo, či bol alebo nebol ten pes predtým takýto...teraz taký je a asi má na to nejaký dôvod.. je to nemá tvár, z aktorú zodpovedá majiteľ, takže v každom prípade má mať košík a ked to majiteľ nerešpektuje a odmeita... treba to hlásiť...

marse
9. máj 2014

@babls5 ale civava neni doberman...

bocianka123
9. máj 2014

@babls5 ty sa psa nechytaj, lebo sa to otočí proti tebe, že ho provokuješ... ty si rieš svoje dieťa a chráň svoje dieťa.. nejaký pes ti môže byť ukradnutý ... . prepáč,ale strašne som z tohto vytočená. Ja osobne by som išla k detskej dr. a nahlásila to.

marse
9. máj 2014

@bocianka123 a co potom ked to nahlasi? co take urobi polícia?

babls5
autor
9. máj 2014

@marse moja len kusal ju a mala sa zohla tym padom tvaričkou dale keby jej tak tvaricku alebo očko poškodil

babls5
autor
9. máj 2014

@marse mne ide len o košik o nič ine a aby mal ten pes majitela pri sebe ale ona to odmieta razne

bocianka123
9. máj 2014

@marse to neviem, ale mne napr. prišli odstrániť hada spod môjho auta... mestská polícia rieši aj takéto záležitosti. minimálne zistí, či je pes riadne nahlásený, alebo spíše nejaké hlásenie... a ked píšeš, tak či je to čivava či doberman alebo čo, na tom nezáleží, je to pes a ten nemá čo útočiť bze príčiny na človeka! a tobôž nie na dieťa.

bocianka123
9. máj 2014

@babls5 ved o to tu ide, majiteľ odmeita "poslušnosť" 😀 a potom aj pes ....

marse
9. máj 2014

@babls5 prepac ale uz ked som s dietatom vonku, a davam na nu pozor, tak nedovolim v ziadnom pripade aby sa priblizila k cudziemu psovi, nieto este davat sancu na zohnutie a iný kontakt..

Strana
z4