icon

Cudzí človek mi spadol na dieťa v kočíku

kvetinkovamama
20. sep 2015

Ahojte, pred pár dnami sa nám stalo,že som čakala v tabak fante v rade pri pokladni.Kým platil taký dedko predo mnou,zohla som sa pod kocik do tasky po penaženku a zrazu sa kočík zatriasol.Tak som sa postavila a zrazu vidím toho deda padnutého na mojom synčekovi.Ruky mal na lemoch kočíka a Nerinko zotrvával v spánku,tak som myslela,že sa ho ani nedotkol,ale všimla som si,že ruky mal ten dedo plné.Vyplašený dedo niečo zakoktal a potom odišiel.Ja som dúfala,že mu teda nič neurobil,ale asi po pol hodine sa mu na hlavičke objavilo také začervenané miesto a vyzeralo trocha akoby preliačené. Ale malý sa nijak nesťažoval na bolesť ani nezvracal.Ale na daľší den mal mierne zvýšenú teplotu a potom ešte na další večer.a každú chvílu sa mi teraz v noci budí a už je to 5nocí od toho "ataku". Nemyslím ale,že je to z toho udretia asi skôr zo stoličky,ktorá mu rastie,ale neviem. Čo myslíte? A stalo sa už aj niekomu inému,že by vám niekto spadol na kočík? Podotýkam,že som mala od toho deda asi metrový odstup,musel byť fakt nejaký zasnívaný alebo jednoducho debil,ked sa otočil a prešiel meter bez toho aby sa pozrel čo je pred ním. Keby som práve nebola zohnutá a videla ho ako padá,hned by som ho pekne nasmerovala inam 😠

Strana
z5
ludmilaka
22. sep 2015

@mircalla Tak to bola vtipná pani. Mne jeden pán so psíkom tiež zabil:"Prosím vás, ten psík čaká šteniatka?" A on nasr., že som urazila jeho lásku:"Keby ste boli tučná, tak vám dačo poviem, ale vy ste tak vychrtnutá, že vám ani vynadať nemôžem."

libka1
22. sep 2015

@ludmilaka 😀

jurinecka125
24. sep 2015

@kvetinkovamama mne narazil do kocika stary nervozny dedo v kauflande nakupnym vozikom. Malá mala v tedy tri mesiace, narazil tam kde mala hlavičku, keď dom sa nachvílu otočila. Povedala som to detskej lekárke, poslala ma do nemocnice na pozorovanie, kde urobili všetky vyšetrenia, všetko bolo našťastie v poriadku, len zbytočný jeden rontgen, teraz by som možno už nešla k lekárke, len vtedy som spanikárila, teraz má dcerka osem apol mesiaca je úplne ok, len som veľmi opatrná všade.

Strana
z5