icon

Dcérka sa pichla na odhodenej ihle

vcielka15
29. apr 2018

Ahojte, stalo sa Vám už že sa Vám dieťa pichlo na odhodenej ihle? Dnes sa nám to stalo na dedine, a mala mi to povedala až večer v posteli. Vedela som o Tom že sa jej niečo stalo ale povedala mi že to sa len poškriabala.

Strana
z2
bleblu
30. apr 2018

@vcielka15 drzim palce

lindusss2016
30. apr 2018

@vcielka15 neboj sasa, urcite bude vsetko ok, s najvacsou pravdepodobnostou to bola ihla, ktorou bol podavany nejaky liek. Nenasli ste ju inak?

vcielka15
autor
30. apr 2018

@lindusss2016 nie nenašli sme ju

tatiana1980
3. máj 2018

Treba ist na odbery a potom zopakovat o 3 mes a o pol roka. Kludne to mohla byt striekacka po narkomanovi. Nam sa to stalo a rovna ciara na infekcne. Tam odbery skontrolovali ockovania nastastie vsetko ok. Veru nebolo mi vsetko jedno

martinabelo
17. máj 2018

Ihla na sitie ci ?

lintu
17. máj 2018

@martinabelo nie, vyššie v texte to vysvetľuje

vcielka15
autor
1. júl 2018

Dievčatá takže prvé aj druhé odbery máme negatívne 😊 šťastná som ako blcha. 😊 Ideme ešte o 4 mesiace na ďalšie tak dúfame že budú aj tie negatívne

dzina007
21. sep 2018

@vcielka15 ahoj na co vsetko vam robili odbery? dnes u syna v skolke sme sa dozvedeli ze vcera sa mozno syn pichol ihlou.. Policia aj spisovala zapisnicu. Boli sme na pohotovosti a odtial nas poslali domov ze mame ist az v pondelok k obvodnej ze skoro robit testy....

tatiana1980
21. sep 2018

@dzina007 treba ist na infekcne tam zoberu krv hned a potom deckej a ta kontroluje krv este o 3 mes a pozom o pol roka

dzina007
22. sep 2018

@tatiana1980 dakujem za info. Kamoska so synom boli na infekcnom v BB kedze sa vlastne pichli dve deti, moj a jej syn, a len spisali zaznam a povedali jej ze krv az o 6 tyzdnov. Lebo zatial za 24 hodin by nam protilatky v krvi nenasli.
V pondelok ideme spisat papiere k obvodnej lebo sa to riesi cez policiu a krv chcem ziadat aby nam brali cez infekcne kvoli vacsiemu spektru vysetreni ak9 u obvodnej

tatiana1980
22. sep 2018

@dzina007 drzim palce neboj vsetko bude nevativne. Pokial su zaockovany riadne nic by sa nemalo stat. Moji maju navyse ockovanie proti A a ostatne ako HIV a C nepreziju na vzduchu takze urcite bude vsetko ok

dzina007
23. sep 2018

@tatiana1980 dakujem. Ja pevne verim ze vsetko bude ok. Pravdepodobnost je mala ale je. Len sa chudata chlapci s tymi odbermi vytrapia. No co uz. Ale aspon si zapamataju navzdy ze ihiel sa nemaju ani dotknut. ☹

vcielka15
autor
23. sep 2018

@dzina007 brali jej HIV žltačku a ešte nejaké dve...my máme zatiaľ všetko negatívne ideme 3 krát o týždeň na odberi

dzina007
23. sep 2018

@vcielka15 tak drzim palce nech je to vsetko negativne.... ja sa uz idem zblaznit od strachu....

vcielka15
autor
23. sep 2018

@dzina007 ja som v strachu stále či sa niečo neobjaví ale už dúfam že nie máme posledný odber

Strana
z2