Dcérka sa pichla na odhodenej ihle
Ahojte, stalo sa Vám už že sa Vám dieťa pichlo na odhodenej ihle? Dnes sa nám to stalo na dedine, a mala mi to povedala až večer v posteli. Vedela som o Tom že sa jej niečo stalo ale povedala mi že to sa len poškriabala.
@vcielka15 neboj sasa, urcite bude vsetko ok, s najvacsou pravdepodobnostou to bola ihla, ktorou bol podavany nejaky liek. Nenasli ste ju inak?
@lindusss2016 nie nenašli sme ju
Treba ist na odbery a potom zopakovat o 3 mes a o pol roka. Kludne to mohla byt striekacka po narkomanovi. Nam sa to stalo a rovna ciara na infekcne. Tam odbery skontrolovali ockovania nastastie vsetko ok. Veru nebolo mi vsetko jedno
Ihla na sitie ci ?
@martinabelo nie, vyššie v texte to vysvetľuje
Dievčatá takže prvé aj druhé odbery máme negatívne 😊 šťastná som ako blcha. 😊 Ideme ešte o 4 mesiace na ďalšie tak dúfame že budú aj tie negatívne
@dzina007 treba ist na infekcne tam zoberu krv hned a potom deckej a ta kontroluje krv este o 3 mes a pozom o pol roka
@tatiana1980 dakujem za info. Kamoska so synom boli na infekcnom v BB kedze sa vlastne pichli dve deti, moj a jej syn, a len spisali zaznam a povedali jej ze krv az o 6 tyzdnov. Lebo zatial za 24 hodin by nam protilatky v krvi nenasli.
V pondelok ideme spisat papiere k obvodnej lebo sa to riesi cez policiu a krv chcem ziadat aby nam brali cez infekcne kvoli vacsiemu spektru vysetreni ak9 u obvodnej
@dzina007 drzim palce neboj vsetko bude nevativne. Pokial su zaockovany riadne nic by sa nemalo stat. Moji maju navyse ockovanie proti A a ostatne ako HIV a C nepreziju na vzduchu takze urcite bude vsetko ok
@tatiana1980 dakujem. Ja pevne verim ze vsetko bude ok. Pravdepodobnost je mala ale je. Len sa chudata chlapci s tymi odbermi vytrapia. No co uz. Ale aspon si zapamataju navzdy ze ihiel sa nemaju ani dotknut. ☹

@vcielka15 drzim palce