icon

Divný uhol ruky po zlomenine

miruska320
15. júl 2013

Maminky môj syn mal zlomeninu dolného konca ramennej kosti a po zložení sádry mal divný uhol ruky,vlastne ju ani do dnešnej doby neohne,a to sme absolvovali už rehabilitáciu.Rozhodla som sa obrátiť na inú doktorku práve preto že sa mi to nevidí.Aj podľa tejto je všetko v poriadku .Mne sa však zdá že kosť je krivo zrastená a divné mi je aj to,že dnešná návšteva dr sa skončila bez popisu RTG nálezu.Kde sa máme ďalej obrátiť?Veď to nemôže ostať 7 ročnému dieťaťu takáto vykrivená ručička Ďakujem

Divný uhol ruky po zlomenineDivný uhol ruky po zlomenine
Strana
z3
1danielita1
5. jan 2019

Ahoj. Zaujal má tvoj príbeh. Ako pokračujete s odstupom času? Je tam zlepšenie? Moja mala tiež zlomeninu , tiež rehabky, snímky, kontroly všade všetko ok a rukou sa nedotkne ramena tak ako tvoj prípad. Zatiaľ je to od úrazu pól roka. Ďakujem.

623gabulienka
11. jún 2024

@1danielita1 dobry den, podarilo sa vam rozhybat ruku? 7r dcera mala tiez zlomeninu dolnej ramennej kosti v lakti... Po 10 rhb sa nam ju podarilo vystriet, ale nezohne ju, tiez sa nedotkne ramena,tak predpisali dalsie rhb... Je 2 mesiace os operacie... tak som zvedava, ci sa vam casom vratila hybnost. Ďakujem

1danielita1
11. jún 2024

@623gabulienka dobrý deň, áno, všetko v najlepšom poriadku. Ako rástla, rastli kosti a pekne sa to upravilo. Jedného dňa prišla a vraví : mami pozri jak ohnem ruku. a krásne sa dotkla ramena

623gabulienka
12. jún 2024

@1danielita1 waw super, a neviete približne po akej dobe od urazu to zohla? Dufam ze aj nam sa to upravi.

1danielita1
13. jún 2024

@623gabulienka neviem možno 2 roky, 3 roky, alebo dokonca 4 , nepamätáme už.

Strana
z3