Dlhodobé zotavovanie po úraze
Ahojte,
máte tu niekto skúsenosti s dlhodobejsím úrazom ako napr zlomeniny? Som aktuálne už 3 mesiac po páde na lyžiach, zlomeniny ruk a natrhnute perineum a hoci sa o mna stara priatelka, zacinam byt uz z toho poriadne frustrovany, liecba pokracuje, ale zlepsuje sa to velmi pomaly...
Chápem to, pokiaľ si žil aktívnym spôsobom života a teraz nemôžeš mnoho vecí. Ber to tak, že to je dočasné i keď zdĺhavé. Skús si nájsť nejaký iný koníček, čo je aktuálne možné realizovať, prídeš na iné myšlienky a ujde ti čas.
@biba_18 tak celkovo z tych procedur narocnych napr
aj tak tomu nerozumiem… je to dočasné… furt lepšie ako skončiť na vozíku, že…
Vitaj v klube. Mam to za sebou, prešiel rok a teraz som znova v takejto situácii. Veľa ťa takáto situácia naučí a našťastie sa dá v tejto dobe už najist koníček a aktivity, ktoré ťa vedia zabaviť.
Vydrž, bude lepšie. Mám za sebou 5 zlomenín, 2 aj s operáciami.
ach spominam si na trimesiace v nemocke po autonehode a vtedy este neboli internety! a domov somsla s troma koncatinami zasadrovanymi. Mas uzasne moznosti citat, pozerat netflix, nuz co ine.Vdaka bohu za internet
@gemerka17 kolko mas rokov?
Máš tri mesiace po úraze ,to sa ti tak pomaly hojí telo?
@minenkaa ta oblast perinea ano
To máš na kasu roztrhané
@minenkaa nie az tak, ale dost zle to bolo
Tak musíš len vydržať ,kde si bol lyžovať keď si sa tak rozlamal
@minenkaa v jasnej
Dufam,že aspoň na čiernej zjazdovke
@minenkaa ano. poznas?
Nie ,len takto sa dokatovat ,musí to stat aspoň za to,zatiaľ som na čiernej nespadla ,chvalabohu
@minenkaa no ti poviem. najhorsie je, ze je to...no na tak intimnom mieste v podstate
Tak sa musí na budúcu zimu rozmyslieť či lyžovať alebo sexovat
@minenkaa rozosmiala si ma, vdaka 🙂
A nie,však to musí byt peklo, mať odstavené ruky a aj panvu
@minenkaa no najma spociatku masaker. teraz o nieco lepsie, ale stale je to kvoli tomu perineu dost narocne
No ono to asi bude ešte rok možno dva bolieť ,svaly a celkovo úraz na panve nie je sranda ,ja simnraz mala narazenu panvu ,ale že strasne a teda tri roky pri únave sim ťahal lavu nohu za sebou
@minenkaa no to si ma potesila. stale to citit...no najma pri vylucovani teda
To prejde ,časom sa všetko zahojí a prestane bolieť ,ide leto už bude len lepšie a jedz veľa vlákninu a kráčaj koľko ide ,pomáha to črevách v pohybe
@minenkaa ja viem ale ked je to pocas tych procedur take frustrujuce aj ked rozumiem ze ich priatelka musi robit
Pustí si hudbu do slúchadiel
@minenkaa asi budem musiet

3 mesiace 🤦♀️ a frustrovaný si z čoho…