Je potrebná panika po pohryznutí psom?
Ahojte zienky len sa chcem uistiť v tom že nemusím robiť paniku.
Dnes mi cudzí pes pohrýzol syna. Konzultovala som to aj s pohotovosťou. Teta/majitelka vravela že je očkovaný ale ide o to že pes neprehryzol nohavice. Syn mal spodky a tepláky a ani jedny nie sú prehryzene.
Len to má ako keby poskrabane a uštipnute.
Teda predpokladám že mu nič nehrozí, však?
Psa teraz neriešim to budeme riešiť s tetou neskôr lebo syna len ocuchaval a zrazu ho ďafol.
Chvalabohu že sa to hojí. Chudák, teraz bude mať traumu zo psov 😒
Dúfam že sa suseda poučila, len trochu neskoro..
Ahojte, keď môj pes pohrýzol moje 5 ročne dieťa, pes žral vo voliére a syn ho pohladil pes ho následne uhryzol do ruky, pes ma 3 roky. Dali by ste ho utratiť? Stalo sa to prvýkrát
Ahojte, keď môj pes pohrýzol moje 5 ročne dieťa, pes žral vo voliére a syn ho pohladil pes ho následne uhryzol do ruky, pes ma 3 roky. Dali by ste ho utratiť? Stalo sa to prvýkrát
@ivuss01 V tomto pripade tam dieta absolutne nemalo, co robit. Pes zral a este aj vo svojej voliere, chranil si jedlo. Je to velmi nestastne.
@anonym_09b3e2 pes je labrador krizeny so zlatým retriverom a border kolíu tak celkom veľký pes ale vraj vhodný k deťom
@ivuss01 to je jedno, aky velky pes to je, ale dieta nema co robit vo voliere, duplom ked pes zerie
@ivuss01 to je jedno, aky velky pes to je, ale dieta nema co robit vo voliere, duplom ked pes zerie
@lindusss2016 dieťa nebolo vo volire ale cez tyčky dalo ruku aby ho pohladilo
@lindusss2016 dieťa nebolo vo volire ale cez tyčky dalo ruku aby ho pohladilo
@ivuss01 no aj tak chyba. 5 rocne dieta uz rozumie vsetkemu, davno malo vediet, ze psa, ktory zerie, nesmie nijak vyrusovat. Obratte sa na niekoho, kto vam psa vycvici, ale tu ste jednoducho pochybili vy, nie pes.
Chyba rodica. Ktory pricetny dospely clovek dovoli decku pchat ruky ku psovi ked zerie? Respektive takuto zakladnu vec dieta nenauci? 5 rocne to davno ma vediet.
PS: ano, je pre mna dieta viac nez pes. Ale toto je proste hlupost a nezodpovednost rodica.

@simona20201309 ahoj. No na chirurgii ešte dodatočne vyčistili. Na infekčné sme doniesli preukaz psa. Takze všetko max ok. A rana sa mu už pekne hojí. Už ani nevie o tom ze má niečo poranené, akurát sa vyhýba tomu miestu kde sa mu to stalo lebo sa boji že natrafí na psov.