icon

Kedy ísť s modrinami k lekárovi po úraze?

3. máj 2025

Syn 16 večer pád na kolobežje. Na chrbte odreniny. Na stehne taká modrina tvrdá bolí ho to. On chce len niečo na bolesť a masť

Kedy ísť s modrinami k lekárovi po úraze?
Strana
z3
mamina7070
3. máj 2025

ibalgin duo (obsahuje aj heparoid) kupis volne v lekarni

denisa_deniska
3. máj 2025

Kokos neviem, ale s modrinou chodiť na pohotovosť? Žartuješ? Nech si ide kúpiť niečo do lekárne

janinah
3. máj 2025

Dcere po pade z bicykla sa na stehne pod takou modrinou urobil vypotok.Vytiahli jej odtial asi 80 ml tekutiny na 3x.Ale mala vacsiu modrinu.
Radim pohotovost a skontrolovat hlavne ten chrbat.ci si neudrel. oblicku a pod.Mame v rodine traumatologa.kolobezkove urazy nebývajú az take neškodnê.

patka06
3. máj 2025

Na pohotovosť?
Veď kúp v lekárni liek proti bolesti. Napr. Ibalgin a Ibalgin Duo gel na natieranie.

maryetta
3. máj 2025
@denisa_deniska

Kokos neviem, ale s modrinou chodiť na pohotovosť? Žartuješ? Nech si ide kúpiť niečo do lekárne

@denisa_deniska nemyslim ze kvoli modrine. Ale nevie co je pod nou. Ci narazene alebo zlomene.... Asi tak to myslela 🙈🙈🙈

kavasmliekom
3. máj 2025

Ak ho to bolí a obmedzuje v pohybe, išla by som.

autor
3. máj 2025

Na chrbte má odreniny. Tá modrina je tvrdá a bolestivá. Ale on sám chce len mast. Heparoid Ďakujen

denisa_deniska
3. máj 2025
@maryetta

@denisa_deniska nemyslim ze kvoli modrine. Ale nevie co je pod nou. Ci narazene alebo zlomene.... Asi tak to myslela 🙈🙈🙈

@maryetta hm, ale autorka nepiše nič o tom, že by mat problém s chôdzou a pod, iba že má odretý chrbát a modrinu na stehne. Autorka s ním nechce ísť na rtg, ale CHCE NIEČO OD BOLESTI A MASŤ 🙂 s tým sa však na pohotovosť nechodí.
Ale rozumiem ako si to myslela 🙂 len mňa ide picnuť z ľudí, čo chodia kvôli zarastajúcemu nechtu a hnačke na pohotovosť 😁

katka2602
3. máj 2025

Išla by som. Dcéra minulý piatok spadla, udrela si ruku. Tiež som si povedala, že to má silno udrete, zápästim hybala tak sme dali krém a obklad. V sobotu ešte bola jazdiť na koni, boli sme v kine a ku večeru ju ruka začala viac bolieť. Šli sme na traumatologiu a výsledok je prasknuta kosť. Sadra na 4 týždne. Takže osobne by som išla, pre vlastný pokoj.

autor
Autor odpoveď zmazal
u2jana
3. máj 2025

Ja by som isla pre pokoj duse. Nevyzera to dobre

caramellka
3. máj 2025

Ja som človek, ktorý si fakt 5krat rozmyslí, či je nutné ísť k lekárovi (nemam v umysle otravovať s banalitami), ale toto by som asi pre istotu dala skontrolovať. Radšej zbytočne, ako neísť a vykluju sa z toho komplikacie.
Ale asi sa vyzbroj trpezlivosťou, pred mesiacom som s 10rocnou dcérou, keď jej puklo v členku a nemohla chodiť strávila 5 a pol hod. na urazovke.

kollarovci
3. máj 2025

Ach tie kolobezky😒moj brat detto pad z kolobezky kamen sa mu zasekol v kolese.Noha cela k.o sroby od kolena po clenok operacia 6 hodin😒ale pre pokoj dusi asi by som isla dat skontrolovat .

bibina32
3. máj 2025

Ja by som kúpila v lekárni niečo, určite poradia. Ak by sa bolesť zhoršovala, tak by som šla až potom. Prípadne v pondelok k svojej lekárke.

alickapusinka
3. máj 2025

aby sa neskôr nenazbierala voda v kolene to bude potom horšie ako zle.

dianka3
3. máj 2025

S modrinami sa nechodí na pohotovosť, to by vás vysmiali.Aj keď to tak bolí verím ,ako každá modrina ale sú na to špeciálne gély no najlepšie prikladať chladné obklady a potierať olivovým olejom.

lasona
3. máj 2025
@dianka3

S modrinami sa nechodí na pohotovosť, to by vás vysmiali.Aj keď to tak bolí verím ,ako každá modrina ale sú na to špeciálne gély no najlepšie prikladať chladné obklady a potierať olivovým olejom.

@dianka3 to ano, ale môže mať niečo zlomené, pomliazdene...v tomto prípade by som isla

autor
3. máj 2025
@dianka3

@bibina32
@dianka3 a na odreniny čo má ich od zadku až po rebrá všetko vpravo. Niektore sa zocelili, iné vyzeraju ako stiahnutá koza a sú červené

autor
3. máj 2025

On aj rak nechce, lebo tú modrinu má na boku na steehne a na zadku

caramellka
3. máj 2025
@lasona

@dianka3 to ano, ale môže mať niečo zlomené, pomliazdene...v tomto prípade by som isla

@lasona Tiež sa prikláňam k tomuto názoru a najmä keď autorka potom zmazala tú druhú fotku, ktorá vyzerala o dosť horšie ako modrina na prvej.

zuzi0911
3. máj 2025

Isla by som

autor
3. máj 2025
@caramellka

@lasona Tiež sa prikláňam k tomuto názoru a najmä keď autorka potom zmazala tú druhú fotku, ktorá vyzerala o dosť horšie ako modrina na prvej.

@caramellka tá druhá je na "intimnom" mirste a je horšia

autor
3. máj 2025

To je na panvovej kosti tá druhá je 10 cm pod ňou

januska12323
3. máj 2025

Išla by som aspoň na rtg.

caramellka
3. máj 2025

Autorka, pozri, my Ti nemôžeme "prikázať" chod alebo nechoď. Ty si rodič. Ale pri takto rozsiahlych modrinach a odreninach by som to ja osobne dala fakt zröntgenovať a pozrieť odborníkovi, lebo to, že ho to bolí v mieste modrín a odrenín nemusí znamenať len modriny a odreniny...

valikasikulova
3. máj 2025

Určite choďte na rtg, moze tam mat aj krvnú zrazeninu to nie je sranda, držte sa

katie253
3. máj 2025

Išla by som určite.

autor
3. máj 2025

Som ho prehovorila, že pre istotu nech mu spravia rtg. Veď to nie je nič hrozné.
Nemá v laske moc lekárov...

maryetta
3. máj 2025
@denisa_deniska

@maryetta hm, ale autorka nepiše nič o tom, že by mat problém s chôdzou a pod, iba že má odretý chrbát a modrinu na stehne. Autorka s ním nechce ísť na rtg, ale CHCE NIEČO OD BOLESTI A MASŤ 🙂 s tým sa však na pohotovosť nechodí.
Ale rozumiem ako si to myslela 🙂 len mňa ide picnuť z ľudí, čo chodia kvôli zarastajúcemu nechtu a hnačke na pohotovosť 😁

@denisa_deniska pravdu? Tak trosku som chcela autorke nadhodit.... ze modrinu sice vidia ale ktovie do je vnutri....
hadam si uz sama vie ze mast kupi aj na volny predaj. Ale vysetrenie ci nahodou nie je zlomene daco tak....
ale niekomu je zbytocne radit.... pisat...

miskakyska
3. máj 2025

..ja by som išla hneď po páde, keď bol taký dorantaný...teraz...ak bude mať nejaký nález budú dudrať,kde ste boli doteraz

Strana
z3