Kedy ísť s modrinami k lekárovi po úraze?
Syn 16 večer pád na kolobežje. Na chrbte odreniny. Na stehne taká modrina tvrdá bolí ho to. On chce len niečo na bolesť a masť

Kokos neviem, ale s modrinou chodiť na pohotovosť? Žartuješ? Nech si ide kúpiť niečo do lekárne
Dcere po pade z bicykla sa na stehne pod takou modrinou urobil vypotok.Vytiahli jej odtial asi 80 ml tekutiny na 3x.Ale mala vacsiu modrinu.
Radim pohotovost a skontrolovat hlavne ten chrbat.ci si neudrel. oblicku a pod.Mame v rodine traumatologa.kolobezkove urazy nebývajú az take neškodnê.
Na pohotovosť?
Veď kúp v lekárni liek proti bolesti. Napr. Ibalgin a Ibalgin Duo gel na natieranie.
Kokos neviem, ale s modrinou chodiť na pohotovosť? Žartuješ? Nech si ide kúpiť niečo do lekárne
@denisa_deniska nemyslim ze kvoli modrine. Ale nevie co je pod nou. Ci narazene alebo zlomene.... Asi tak to myslela 🙈🙈🙈
Ak ho to bolí a obmedzuje v pohybe, išla by som.
Na chrbte má odreniny. Tá modrina je tvrdá a bolestivá. Ale on sám chce len mast. Heparoid Ďakujen
@denisa_deniska nemyslim ze kvoli modrine. Ale nevie co je pod nou. Ci narazene alebo zlomene.... Asi tak to myslela 🙈🙈🙈
@maryetta hm, ale autorka nepiše nič o tom, že by mat problém s chôdzou a pod, iba že má odretý chrbát a modrinu na stehne. Autorka s ním nechce ísť na rtg, ale CHCE NIEČO OD BOLESTI A MASŤ 🙂 s tým sa však na pohotovosť nechodí.
Ale rozumiem ako si to myslela 🙂 len mňa ide picnuť z ľudí, čo chodia kvôli zarastajúcemu nechtu a hnačke na pohotovosť 😁
Išla by som. Dcéra minulý piatok spadla, udrela si ruku. Tiež som si povedala, že to má silno udrete, zápästim hybala tak sme dali krém a obklad. V sobotu ešte bola jazdiť na koni, boli sme v kine a ku večeru ju ruka začala viac bolieť. Šli sme na traumatologiu a výsledok je prasknuta kosť. Sadra na 4 týždne. Takže osobne by som išla, pre vlastný pokoj.
Ja by som isla pre pokoj duse. Nevyzera to dobre
Ja som človek, ktorý si fakt 5krat rozmyslí, či je nutné ísť k lekárovi (nemam v umysle otravovať s banalitami), ale toto by som asi pre istotu dala skontrolovať. Radšej zbytočne, ako neísť a vykluju sa z toho komplikacie.
Ale asi sa vyzbroj trpezlivosťou, pred mesiacom som s 10rocnou dcérou, keď jej puklo v členku a nemohla chodiť strávila 5 a pol hod. na urazovke.
Ach tie kolobezky😒moj brat detto pad z kolobezky kamen sa mu zasekol v kolese.Noha cela k.o sroby od kolena po clenok operacia 6 hodin😒ale pre pokoj dusi asi by som isla dat skontrolovat .
Ja by som kúpila v lekárni niečo, určite poradia. Ak by sa bolesť zhoršovala, tak by som šla až potom. Prípadne v pondelok k svojej lekárke.
aby sa neskôr nenazbierala voda v kolene to bude potom horšie ako zle.
S modrinami sa nechodí na pohotovosť, to by vás vysmiali.Aj keď to tak bolí verím ,ako každá modrina ale sú na to špeciálne gély no najlepšie prikladať chladné obklady a potierať olivovým olejom.
S modrinami sa nechodí na pohotovosť, to by vás vysmiali.Aj keď to tak bolí verím ,ako každá modrina ale sú na to špeciálne gély no najlepšie prikladať chladné obklady a potierať olivovým olejom.
@dianka3 to ano, ale môže mať niečo zlomené, pomliazdene...v tomto prípade by som isla
On aj rak nechce, lebo tú modrinu má na boku na steehne a na zadku
Isla by som
@lasona Tiež sa prikláňam k tomuto názoru a najmä keď autorka potom zmazala tú druhú fotku, ktorá vyzerala o dosť horšie ako modrina na prvej.
@caramellka tá druhá je na "intimnom" mirste a je horšia
Išla by som aspoň na rtg.
Autorka, pozri, my Ti nemôžeme "prikázať" chod alebo nechoď. Ty si rodič. Ale pri takto rozsiahlych modrinach a odreninach by som to ja osobne dala fakt zröntgenovať a pozrieť odborníkovi, lebo to, že ho to bolí v mieste modrín a odrenín nemusí znamenať len modriny a odreniny...
Určite choďte na rtg, moze tam mat aj krvnú zrazeninu to nie je sranda, držte sa
Išla by som určite.
Som ho prehovorila, že pre istotu nech mu spravia rtg. Veď to nie je nič hrozné.
Nemá v laske moc lekárov...
@maryetta hm, ale autorka nepiše nič o tom, že by mat problém s chôdzou a pod, iba že má odretý chrbát a modrinu na stehne. Autorka s ním nechce ísť na rtg, ale CHCE NIEČO OD BOLESTI A MASŤ 🙂 s tým sa však na pohotovosť nechodí.
Ale rozumiem ako si to myslela 🙂 len mňa ide picnuť z ľudí, čo chodia kvôli zarastajúcemu nechtu a hnačke na pohotovosť 😁
@denisa_deniska pravdu? Tak trosku som chcela autorke nadhodit.... ze modrinu sice vidia ale ktovie do je vnutri....
hadam si uz sama vie ze mast kupi aj na volny predaj. Ale vysetrenie ci nahodou nie je zlomene daco tak....
ale niekomu je zbytocne radit.... pisat...
..ja by som išla hneď po páde, keď bol taký dorantaný...teraz...ak bude mať nejaký nález budú dudrať,kde ste boli doteraz

ibalgin duo (obsahuje aj heparoid) kupis volne v lekarni