Kedy navštíviť lekára po páde na lakeť?
Včera som sa šmykľa na ľade a spadla som na pravú ruku, na lakeť. Bol to pád na smyklavej dlažbe, spadla som na roh schoda. Bolelo to ale nie veľmi, zlomené to asi nieje. Bolesť trvala asi hodinu ale potom to už nebolelo skoro vôbec, len keď sa dotknem toho miesta a keď spím (bola som zvyknutá spat na tej ruke pod hlavou). Je to miesto presne ako lakeť a pod lakťom, mám tam modrinu podliatinu a je to opochnute, dnes som tu ruku viac namahala a pri pohybe to trochu bolelo. Neviem ci s tým k lekárovi alebo to prejde, neboli to, len pri prudkých pohyboch a na dotyk
Ja by dom urcite isla, moze to byt zlomene ci prasknute…
@deti95060810 doma na dvore
@simsalabim neboli to, tak neviem, myslím že keby to bolo zlomené tak by to bola silná bolesť
Zlomené nemusí bolieť. Choď zajtra na rtg a uvidíš.
Urcite chod na RTG, ak je to zlomene a zle sa Ti to zrastie, bude to len horsie. O to skor chod, ze je to opuchnute a je tam podliatina.
Dcera mala uz 2x zlomeninu a to ani podliatinu nemala. Jedenkrat jej to este aj drotovat museli.
Ja som isla po tyzdni. Smykla som sa na trave. Tak divne ma to pobolievalo v lakti.
Bolo to zlomene. K tomu ako bonus aj palec bol zlomeny. Sadra od prstov az po rameno na 4 tyzdne.

to sa ti stalo v práci? alebo v obchode? ak áno - k lekárovi.