Má byť prasknutá kosť v malíčku v sadre?
Ahojte,mám prasknutú kosť v malíčku.Bola som na RTG.Chcem sa vás spýtať bol správny postup lekára keď mi zafixoval leukoplastom malíček k predchádzajúcemu prstu?Nedáva sa to do sadry?Mám to ľadovat a natierať masťou,no ako keď mi to zalepili,môžem tú pásku odlepiť a potom čo zalepiť znova?A musí byť kludovy režim pri tom?V práci sa nachodim veľa.Doktor moc k tomu nechcel vysvetlovat nič tak sa pýtam tuna
@ddaassuullaa Ja chápem že mám mať nohu v kľude.No čo nechám 3rocne dieťa doma keď nemám vychádzky.Lenze pri ňom neobsedím,on ešte nechápe že musím sedieť a mať nohu vyvýšenu.On behá vymýšľa a musím si dávať naňho pozor.
Skus poprosit niekoho, ci by ti dieta zo skoly nepriviedol. A rano nech ho nosi manzel. Mne takto priviedla dceru mamina jej kamosky, niekolko dni, kym som lezala s horuckou a manzel bol na sluzobke. Skolke som dala vediet, kto ju bude vyzdvihovat.
@simsalabim Nemám nikoho kto by ho nosil a manžel začína v práci o 6tej
Tak myslim, ze ak zacina o 6, urcite ho stihne vyzdvihnut. V okoli nemas susedu, studentku… co by ho za symbolicky poplatok odviedla? Ako to je daleko?
Aspon tyzden skusit fakt odlahcovat. Opat som si precitala zadanie - prasknuta kost. To by mohlo byt fajn. S dietatom tyzden doma nebude jednoduchsi ako cesta hore dole do skolky?
@ddaassuullaa Jednoduchšie je zaniesť dieťa do škôlky nemusím peši kľudne aj autom za 10 minút som tam aj späť.Keby som nechala dieťa doma tak celý deň si nesadnem pri ňom,je dosť akčný.Ked je v škôlke môžem si oddýchnuť a nohu mať vyloženú.Ved to mi kázal doktor aby sa to zahojilo.
Jasne, ak autom, nie je o com. Aspon tie nakupy eliminuj. A normalne vysvetli situaciu presne tak - autom rano zavezies, cez den noha vylozena a poobede dieta zase autom vyzdvihnes. Najlepsie riesenie, ak noha ma max casu odpocivat.

@simsalabim Som sama na dieťa.Sice manžela mám ale robí celé dni.Tak som sama na všetko