icon

Môže úder do hlavy spôsobiť otras mozgu?

16. nov 2025

Pekný večer, išla som ľahnúť a namiesto postele som sa celou silou buchla o stenu presne hore na hlave. Prešla pol hodinka, hlava prestala bolieť. Len ma teraz napadlo, nemôžem mať otras mozgu?

anonym_4a2565
16. nov 2025

@anonym_autor choďte do tmavej miestnosti , pozerajte sa na zrkadlo , prudko si zasviette do očí baterkou a ak sa zrenica zuzi hneď tak sice to nie je úplný ukazovateľ ale ja sa tým vždy ukludnim.
Máte pocit na vracanie?
Cítite sa zle ?
Hlava veľa vydrží ale netreba to podceňovať

autor
16. nov 2025
@anonym_4a2565

@anonym_autor choďte do tmavej miestnosti , pozerajte sa na zrkadlo , prudko si zasviette do očí baterkou a ak sa zrenica zuzi hneď tak sice to nie je úplný ukazovateľ ale ja sa tým vždy ukludnim.
Máte pocit na vracanie?
Cítite sa zle ?

@anonym_4a2565 Zle mi nie je ale to neviem posúdiť lebo od rána sa cítim divné. Ak sa zrenuca Zuzi znamená to otras mozgu?

autor
16. nov 2025
@anonym_4a2565

Máte pocit na vracanie?
Cítite sa zle ?

@anonym_4a2565 Zúžila sa hneď

pribinak
16. nov 2025

Keby si mala otras mozgu tak nepíšeš na koňa. Bolo by ti zle, mihalo by ti pred očami, zvracala by si, motalo by tá

autor
16. nov 2025
@pribinak

Keby si mala otras mozgu tak nepíšeš na koňa. Bolo by ti zle, mihalo by ti pred očami, zvracala by si, motalo by tá

@pribinak Aha tak potom Ďakujem ❤️

majus2323
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_4a2565 Zúžila sa hneď

@anonym_autor tak je to ok.

autor
16. nov 2025
@majus2323

@majus2323 ❤️

anonym_4a2565
16. nov 2025
@majus2323

@majus2323 hlavne ak by vám bolo na vracanie tak smer pohotovosť

deti95060810
16. nov 2025

ale kľudne by si písať mohla aj na MK. otras mozgu nemusí nastať hneď resp. príznaky nemusia byť až tak viditeľné.
niekedy príznaky prídu až časom o pár hodín.

simona20201309
Autor odpoveď zmazal
simona20201309
16. nov 2025
@anonym_4a2565

Máte pocit na vracanie?
Cítite sa zle ?

@anonym_4a2565 prepac neprecitala som to poriadne

dora281
16. nov 2025
@anonym_4a2565

Máte pocit na vracanie?
Cítite sa zle ?

@anonym_4a2565 A čo ty si aktívny boxér, že sa tým vždy ukľudníš? Kto ťa to vždy mláti do hlavy? V krčme, v práci, v ringu? Bez irónie a urážky.

anonym_1abf83
16. nov 2025

ale to nie nestresuj sa, len si sa buchla. Hlava trochu poboli ak tak daj si ibac
mala som otras mozgu to by v tvojom veku musel byt iny mechanizmus uderu atd

dora281
16. nov 2025
@anonym_4a2565

Máte pocit na vracanie?
Cítite sa zle ?

@anonym_4a2565 ešte by bola možnosť futbalista, hokejista či rýchla zdravotná pomoc?

anonym_4a2565
16. nov 2025
@dora281

@anonym_4a2565 ešte by bola možnosť futbalista, hokejista či rýchla zdravotná pomoc?

@dora281 som zdravotná sestra. Za celý život som sa pár krát dobre buchla.

dora281
16. nov 2025
@anonym_4a2565

@dora281 som zdravotná sestra. Za celý život som sa pár krát dobre buchla.

@anonym_4a2565 Tak sestry potrebujeme ako kyslík, len neodchádzaj do Rakúska a kade tade. A vďaka za vysvetlenie. nech sa ti darí.

done
17. nov 2025

pri silnom udretí sa môže vytvoriť aj subdurálny hematóm, pozri na nete a sleduj sa

autor
17. nov 2025

Zatiaľ je od včera všetko dobré ani na dotyk ti neboli len trošku ma bolí hlava tak jemne