icon

Opuch po udretí sa do postele

simonkamoja
20. jún 2020

Ahojte, potrebujem radu,syn sa udrel do postele veľmi silno, skočil na matrac, ktorý bol opretý o posteľ, matrac sa zošmykol a on sa buchol do postele.Má ranu na nose a celú tú priehlbinku má opuchnutú,aj časť očka a čela.Mne prišlo až zle keď som ho zbadala. Potom zvracal a zaspal asi po hodine,ja som mu hneď priložila ľadový obklad.Asi pol hodiny som mu prikladala. Ráno po prebudení aj teraz to má opuchnuté.

deti95060810
20. jún 2020

ak zvracal nemá otras mozgu? Nešla si na pohotovosť, ?

pehavcek
20. jún 2020

Ak zvracal tak treba s nim ist na pohotovost. Moze to byt otras mozgu. To je prve na co sa po uraze hlavy pytaju. Ci dieta nezvracalo

veronikaszabova
20. jún 2020

@simonkamoja pri uraze hlavicky a zvracani si uz davno mala byt na pohotovosti!

nika82
20. jún 2020

Mazáj na pohotovost

deti95060810
20. jún 2020

@nika82 "mazaj na pohotovosť"... to vážne ako malému decku rozkazuješ? Som myslela že sú tu normálne ženy, ktorým stačí normálne napísať. A hlavne slušne...😉

nika82
20. jún 2020

@deti95060810 už tam mala byť včera, nebuď hakliva

fiafia
20. jún 2020

@simonkamoja pri zvracani by som to určite riešila. Netreba čakať a radšej to dát skontrolovať. aj vážne následky úrazu nemusía byť okom viditeľné. Na úrazy hlavy som ja citlivá to aj dva dni nemám pokoj potom

simonkamoja
autor
20. jún 2020

Ďakujem za všetky odpovede,na pohotovosti sme boli, zrejme sme sa nepochopili, nemá poranenú hlavičku, ďakujem