icon

Pád s kefkou v ústach: Skúsenosti a rady pre rodičov

8. máj 2024

Ahojte, stalo sa nam teraz vecer. Maly je sidlo a neposedny. Lieta hore dolu a stalo sa ze som mu dala kefku a padol a narazil si nou vnutro ustociek. Boli sme na pohotovosti, pozreli ho. Ma to tam odrete. Neskutocne si to vycitam 😭, ale on sa nezastavi a proste som ho neustriehla. Ma zakazane chodit s kefkou, ale proste stalo sa. Ani spať nebudem. Stalo sa niekomu niečo podobné. Zajtra idem aj k detskej, nech ho pozrie aj ona.

Strana
z2
andreatytler
9. máj 2024

Skor by som zasla k zubarovi. Oni vedia vsetko o ustnej dutine a nech mu pozrie aj zuby ci si nejake nenarazil. Ale ta bitak, to co je? Ty urobis chybu ze si nezabezpecila aby sa dieta nejasilo s kefkou v ustach a jeho za to zbijes? Mas vycitky ktore ti nedovolia spat? Dobre. Nechaj sa nimi viest. Pouvazuj co mozes urobit aby sa podobny uraz uz nestal. Nespoliehaj sa na to ze dieta bude posluchat tvoje prikazy a nejasit sa. Ty musis prevziat zodpovednost na seba a ty musis prist na nieco co aspon znizi sance na podobny uraz. Uplne to nikdy nezabezpecis... deti su sidla, ale nieco sa urcite da vylepsit. Napriklad ze mu nedovolis odist z kupelne, alebo tam das stolcek a bude musiet na nom sediet kym si bude cistit zuby. Ale to sa mu z cistenia stane trest. Najlepsie nieco by bola aj zabava.

ahhola
9. máj 2024

Stalo sa stane a bude sa stavat💤spoluziakovi v 80.r.zubar vrtal... Dobry zubar, zodpovedny, ale zakecol sa zo sestrickou a zavrtal cez celust do lica, z maleho krv vystrekla jak z hadice, ten panika, nejako to vytamponoval a usudil, ze to nemusi do OUNZ😅... lebo setrenie, neprijemnoisti, zly chyr... No mesiac ho to bolelo, zubar ho doviezol domov svojou Ladou a este 3* sa bol ospravedlnit...a ludia si kecali, co sa stalo. Ale mohlo to dopadnut, ako ten maly cech s mandlami.... Mi to napadlo, ked som citala, ako turecky zubar vrazil srob pacientovi do mozgu, tiez ho odviezol do nemocnice a potom zdrhol. Stavaju sa veci, aj usny hovoril, ako si nepchat tycinku do ucha pri dverach, lebo raz ich niekto otvoril a zarazil mu do ucha, uraz u ucnov elektrikarov, chalan sa vyteperil na rebrik za brankou otvaravou smerom k rebriku... 🛩️

aurora33
9. máj 2024

No treba si dávať väčší pozor na dieťa. Stáva sa. Ale načo zbytočne teraz behať po doktoroch? Nestaci keď na pohotovosti usúdili že je to ok?

natiblaskova
9. máj 2024

Áno boli sme v restike a mal v ústach slamku stal pri nás. Nebehal. Prišla jedna malá a náhodou mu trafila do slamky. Ešte mu to aj krvacalo ale bolo to len povrchové akurát mu tam ostane asi odtlačok 🙄my sme tiež boli do.rany ale doktorka to kukla a ôk

Strana
z2