icon

Pricvikla som dcérke prstíky do bráničky

baska777
19. sep 2014

Maminky strasna vec...Pricvikla som mojej skoro dvoj rocnej dcerke prstiky do branicky...Jeden ma zasivany a druhy nalomeny ☹ Fakt om si ani len nevsimla kedy ich tam dala ☹ Som uplne na prasky ☹

Strana
z2
baska777
autor
19. sep 2014

@sintra
@evina313
@janka279
@terezka1947
@adeala
@cenculinka
@alias313
@alias313
@mojmacik
@tt247
@cristi
@tt247
Babulky ste take uzasneeeeeee!!naozaj som taka stastna ze vas tu mam a nie som sama ,,priserna mama,, patri vam vsetkym naozaj OBROVITANSKE DAKUJEEEEEEEEEEM!!!

stardust
19. sep 2014

keby si to spravila naschval, kritika by bola opravnena....ti, ktori vypustali blbe reci su len hovada, ktore si potrebovali do niekoho kopnut.

cristi
19. sep 2014

@baska777 takych"prisernych matiek"je este vela na svete ,urcite viac, ako tych "dokonalych"ktorym sa to nemoze nikdy stat 😉 😝 tak hlavu hore 😉

sarin
19. sep 2014

@baska777 ja Ti ken tolko poviem, milujem svojich rodicov aj oni mna, ale ked sa mi taketo stalo este mi povedali ze tak mi treba nabuduce si dam pozor :D ... A za to ich lubim furt... Teraz ako dospela viem, ze to bola ich obranna reakcia na to, ze sa zlakli jak fras ked sa mi nieco stalo...

michaela9999
19. sep 2014

Stava sa, hlavu hore. Moj maly, ked mal 9 mesiacov mi vypadol z kocika. Boli sme za hranicami na nakupoch, maly mi lezal v kociku, zaspaval. Nechcela som ho priputavat, aj ked vzdy bol priputany, davala som si na to velky pozor, lebo zaspaval a nechcela som ho budit. Tak som ho nechala lezkat, prikryla dekou. Na par sekund som sa otocila pre jedny detske dupacky a ako som sa otacala naspat, len som videla nozicky a maly bol na zemi, dopadol na hlavicku. Nebolo to nastastie vysoko. No, pre mna to bol neskutocny sok a myslela som si, ze sa malemu nieco stalo, ze si zlomil stavec alebo bude mat nieco s krkom, hlavickou. Ze som si ho dokalicila. Maly neskutocne plakal, ja tiez, to ani nemusim opisovat. No hrozny pocit. "Leteli" sme hned na Slovensko, celu cestu som preplakala, isli na pohotovost, rontgen. Nastastie nic nebolo poskodene, par dni som ho pozorovala, ci nezvracia. Lekar povedal, ze deti do dvoch rokov su ako gumkaci, malokedy sa im nieco stane 🙂Takze taketo nehody sa bohuzial stavaju, mozes byt akokolvek opatrna 😉

daniela77
20. sep 2014

Nikto z nás nie je pán Boh, aby sme mali oci vsade. Také veci sú náhody, neurobila si to naschvál, nemáš si čo vyčítať. Hlavu hore, ešte vás čaká možno toľko úrazov, že až. Niekedy stačí stotina sekundy, a katastrofa je na svete. Náš malý keď mal necelý rok, prvé pokusy chodenia, išiel pomaličky k stolu, zašpotal sa, chcel sa zachytiť o stoličku a tá sa tak preklopila, že rovno s pusou spadol o roh stola, a stala som rovno pri nom, lenze to bolo tak rychle, že aj keby ma seklo, tak by som ho nechytila. Výsledok rozťatá pera a toľko krvi, že sme mu nevedeli ani krvacanie zastaviť. Krv po celom umývadle, utekali sme na pohotovosť, cestou sa nejako krvacanie zastavilo a tiež som si to vyčítala. A vtedy mi povedala sestrička na pohotovosti: Hlavu hore mamička, také úrazy ovplyvniť nemôžte, iné by bolo, keby ste si zaliali kávu, nechali ju v dosahu dieťaťa, to dieťa by ju na seba prevrho a obarilo by sa. To by bola vaša chyba, lebo vy ste mali dať kávu tak, aby na ňu dieťa nedostalo. No a to je preste aj tvoj prípad, malá v stotine sekundy strčila ruku tam kde nemala. No a čo ty si? jasnovidec? Pršteky sa zahoja, a ver tomu, že keď budeš zatvárať už akékoľvek dvere, budeš sa jej pozerať na ručičky, kde ich má. 😀 Urob si kávičku a relaxuj. Nerob si nervy z toho, za čo ozaj nemôžeš. A tie matere čo ti hovoria, že aká si matka? To asi oni sami su matky na hovno, ked dokažu niečo také pochopiť.

daniela77
20. sep 2014

@daniela77 myslela som, keď dokážu niečo také povedať.

baska777
autor
22. sep 2014

Zenusky dneska sme boli na prevaze...Mame teda dva stichy a prstik ten zlomeny je modry az cierny ☹ a najviac ma stve ten nechtik...isto iste jej zlezie...ale boli sme u skveleho chirurga, ktory ani len necekol, zte aka som mama...previazal, skontroloval a isli sme 🙂

Strana
z2